DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik Emniyet Müdürlüğünden İlk Adımda Dost Eli Projesi

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler için gerçekleştirdiği “İl Adımda Dost Eli” projesinde kuracakları çadırla kayıt yaptıracak öğrencilere çeşitli bilgiler vererek yardımcı olacak.

Bilecik Emniyet Müdürlüğünce yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“İlimiz Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Üniversite kayıt döneminde, yeni kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerin, üniversitemize alışma sürecinde yanlarında olduğumuzu göstermek ve üniversite içerisinde kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak amacıyla “ İlk Adımda Dost Eli ” projesi yapılması planlanmaktadır. Bu proje kapsamında, üniversitemizin içerisine bir çadır kurulacaktır. 2013-2014 yılı eğitim öğretim yılında yapılan projeden farklı olarak, çadırın üniversitemizin girişine yakın bir yere kurulup, daha fazla sayıda öğrenci ile iletişime geçilmesi planlanmaktadır.
01/09/2014 ile 05/09/2014 tarihlerinde kurulması planlanan çadır ile birlikte, yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, üniversite hayatlarında, önlerine çıkacak olan zorluklarda bilgilendirmek için “Uyuşturucu ile Mücadele” konulu bilgilendirme broşürü verilmesi planlanmaktadır.
Aynı zamanda üniversitemizi tanıtan bir broşür ve kayıt yaptırırken ihtiyaç duyulacak bilgilerin içerdiği bilgilendirme broşürü verilmesi planlanmaktadır. Bu broşürlerin yanında, kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerimize, üzerinde Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve “İlk Adımda Dost Eli” olarak yazılmış, çift baskılı tükenmez kalem hediye edilecektir. Yeni kayıt yaptırmaya gelen üniversite öğrencilerini ve ailelerini, çadırımızda güler yüzlü bir şekilde karşılayacak olan Emniyet Müdürlüğümüz personeli, ilimizin Osmaneli ilçesinde yapılan meşhur ayva ve nar lokumlarından ikram edecektir.
İl Emniyet Müdürlüğümüz kapsamında, üniversitede kurulacak olan çadırımız dışında, ilimiz Bilecik otogarında da, yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler için bir stant kurulup, burada “Hırsızlık ve Bilişim Dolandırıcılığı” ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtılacaktır.
Aynı zamanda proje süresi boyunca personelimiz tarafından, çadırımız içerisinde iki adet soğuk limonata sebili ve bir adet soğuk su sebili olmak üzere üçlü sebil ile soğuk içecek ikram ederek, öğrenciler ve ailelerin bu tatlı koşuşturmalarına biraz serinlik katmak, sohbet ve muhabbet ortamı oluşturulması sağlanacaktır. Bu proje kapsamında 1.500 öğrenci 3.500 veli olmak üzere toplamda 5.000 kişi ile iletişime geçilmesi planlanmaktadır.“

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.