DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ANLAMLI VE ÇEVRECİ ÇALIŞMA

BİLECİK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ANLAMLI VE ÇEVRECİ ÇALIŞMA

Bilecik Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan ve beraberindeki teşkilat üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

Erdoğan ve beraberindeki heyet, önümüzdeki günlerde kutlanacak olan, Emniyet Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü faaliyetleri kapsamında Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya hediye olarak, Kuzey Kıbrıs Lefkoşa Hatıra Ormanı’na 5 adet fidan bağışında bulunduklarını gösteren belge taktim ettiler.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Erdoğan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Emniyet Teşkilatı olarak, güzel ve çevreci bir proje gerçekleştirdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Bilecik Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Erdoğan ve beraberindeki değerli teşkilat üyeleri, ziyarette çok güzel ve anlamlı bir hediye taktim ettiler. Bir çiçek veya tablo yerine Kuzey Kıbrıs Lefkoşa Hatıra Ormanı’nda benim adıma 5 adet fidan bağışlamışlar. Bu ince, zarif ve çevreci düşüncelerinden dolayı başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm Emniyet Müdürlüğü yetkililerimizi tebrik ediyor, teşkilatın kuruluşunun 170. yıldönümünü de şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Müdür Yardımcısı Erdoğan’ın, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, 5 adet fidanın bağışlandığına dair belgeyi verip, fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

2 (1) 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.