DOLAR
32,5619
EURO
34,8813
ALTIN
2.429,52
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK BOZÜYÜK ZAFER İLKOKULU SENTETİK SAHASI HİZMETE GİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından Zafer İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışta protokolün de katılımıyla okulun öğrencileri arasında dostluk maçı yapıldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın “Her Mahalle’ye Spor Tesisi Yapımı” projesi kapsamında Yediler Mahallesi’nde faaliyet gösteren Zafer İlk ve Ortaokulu bahçesinde 18*30 metre ebadında yapımı tamamlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası törenle hizmete girdi. Sahanın açılış törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Yediler Mahallesi bizim için gerçekten önemli bir mahalle. Bozüyük’ün gelişen, büyüyen ve aynı zamanda kişiliğiyle, yapısıyla, insanlarıyla, mütevaziliğiyle bir adım öne çıkan bir mahallemiz. Bu mahallemizin bize vermiş olduğu destek çok fazla. Bizim de bu desteği boşa çıkartmamamız gerekiyor” dedi. Ardından “Çocuklarımız bizim için önemli” diyen Başkan BAKICI bu saha projesinin yer tespitinin ardından hemen çalışmalara başlandığını anlatarak “geçmişte böyle sentetik sahalar özel okullarda, belki insanların ücret ödeyip yararlanabildiği faaliyet alanıydı. Bizim için her çocuk, her veli ve aileler önemli. Buralardan ücret ödeyip te yararlanılmasından öte biz hizmeti yavrularımızın ayağına kadar,  ücretsiz olarak getirdik” dedi. Konuşmasında ayrıca Yediler Mahallesi’ne 2. Bir sentetik saha daha yapmak istediklerini söyleyen Başkan BAKICI yeni sahayı Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nun bahçesine yapmayı planladıklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ’de yaptığı konuşmasında “Sayın belediye başkanımız eğitim anlamında bizlerin sabah akşam yanımızda, neyi talep ettiysek bize hayır demedi” diyerek Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür etti.

Hayır duaları eşliğinde yapılan açılışın ardından Başkan BAKICI ve Milli Eğitim Müdürü GÜMÜŞ’ün de katılımlarıyla okul öğrencileri arasında dostluk maçı oynandı.

Sentetik Saha Zafer İlkokulu Hizmete Girdi 3_resized Sentetik Saha Zafer İlkokulu Hizmete Girdi 6_resized Sentetik Saha Zafer İlkokulu Hizmete Girdi 8_resized Sentetik Saha Zafer İlkokulu Hizmete Girdi 14_resized Sentetik Saha Zafer İlkokulu Hizmete Girdi 1_resized Sentetik Saha Zafer İlkokulu Hizmete Girdi 2_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.