DOLAR
32,4984
EURO
34,6114
ALTIN
2.481,57
BIST
9.577,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bilecik Bozüyük Metristepe Ortaokulu’nda eğitim gören ve TEOG sınavlarında Türkiye birincisi olan 2 öğrenci törenle ödüllendirildi.

Bozüyük Metristepe Ortaokulu’nda eğitim gören ve TEOG sınavlarında Türkiye birincisi olan 2 öğrenci törenle ödüllendirildi.

Törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI öğrencilerin bugün başlayan 2014-2015 ilk yarı yıl tatilini kazasız belasız bir şekilde geçirmelerini ve arkasından da dinlenmiş bir şekilde 2. döneme başlamalarını temenni ederek “Bu gün bu okuldan mutlu bir şekilde ayrılacağımız güzel bir gün. Nedeni de Bozüyük’te TEOG sınavlarında Türkiye derecesi gösteren bir okuldayız. Bu başarı muhakkik ki çok değerli öğrencilerimizin. Ama tabiî ki aynı zamanda ailelerimizin, annesi babası varsa kardeşleri, daha sonra öğretmenlerimiz ve müdürlerimiz olmak üzere ve milli eğitim müdürümüzün başarısıdır. Ben hepsine burada ayı ayrı teşekkür ediyorum. İşte okulun başarısını sizler ortaya çıkartıyorsunuz. Bizlerde bir şekilde sebep olalım, sizin bu rüzgârınızı biraz daha hızlandıralım istiyoruz.  Aynı bir gemi misali, muhakkak rüzgar esecek ki hızlı gitsin, işte bizde sizin başarılı olmanız için çalışıyoruz. Ekibimle birlikte her okulumuza ayrı ayrı destek vermeye çalıştık. Bozüyüğün her mahallesinde her okula ayrı bir çalışma yaptık” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ’de yaptığı konuşmasında “2014-2015 eğitim ve öğretim yılı 1. Dönemini kazasız belasız ve sizlerin üstün başarısı ile kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün öğrencilerimiz çok özeldir. Ancak her öğrenci kendi çalıştığının karşılığını alır. Burada bugün 2 tane Türkiye şampiyonu varsa bilin ki sizden daha düzenli, şampiyon olamayanlardan daha günü gününe, daha tekrar yaparak ders çalıştığı için birinci. İkinci dönem bu okuldan daha fazla şampiyon çıkarmamak için hiçbir neden yok” dedi. Törenin sonunda spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları verilirken TEOG’da Türkiye birincisi olan öğrencilere de plaket takdim edildi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da TEOG şampiyonlarını tebrik ederek onlara ve okula birer adet diz üstü bilgisayar hediye etti.

Törene Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bşk- TEOG birincileirne ödül 9 Bşk- TEOG birincileirne ödül 4 Bşk- TEOG birincileirne ödül 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.