DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
ALTIN
2.306,75
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK BİRLİK VE DİRLİK İÇİN YÜRÜDÜ

BİLECİK BİRLİK VE DİRLİK İÇİN YÜRÜDÜ
Bilecik’te, binlerce vatandaş darbe girişimine tepki göstererek, birlik ve dirlik için meydanlara indi.
Cumhuriyet Meydanında başlayan yürüyüş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganların yanısıra tekbirlerin getirilmesi ve dua edilmesiyle devam etti.
Gerçekleştirilen yürüyüşe, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam eden programda Kur’an-ı Kerim okundu.
Belediye Başkanı Selim Yağcı programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinerek, yaşanan olayı kınadıklarını belirtti.
BU MEMLEKETİN İMKANLARIYLA BİR YERE GELENLERİN İHANETİNE MARUZ KALDIK”
Sözlerini, ”Bu memleketin imkanlarıyla bir yere gelenlerin ihanetine maruz kaldık” şeklinde başlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik ve Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde olduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi:
”Aslında sözün son bulduğu noktadayız. Bir milletin nasıl kalbinden hançerlenirse biz şu anda dün akşamdan beri onu yaşıyoruz. Gerçekten bu milletin değerleri ve imkanlarıyla yetiştirdiğimiz nankörlerin, hainlerin isyanı ve ihanetine maruz kaldık. Bu olay, memleketin sadece bugün değil, geleceğine de konulmuş bir dinamittir. Bu millet kahramandır, bu millet nice böyle hainleri hak ettiği dersi verdi ve yine de verecek. Bu milletin inancı, birliği, beraberliği, bayrak ve vatana olan sevgisi ve saygısı onlara gerekli dersi verecektir. Kardeşlerin biz bir oldukça yüreklerimiz toplu attıkça bizim önümüzde kimse duramaz. Allah’a çok şükürler olsun ki bunların ne kadar hesap ve planları varsa en büyük hesap sahibi olan Allah’ın da bir hesabı vardır. Biz ona inanalım ve güvenelim, çalışalım, birliğimiz ve bebarberliğimizi bozmayalım. İnşaallah gelecek bizimle var olacak.
”BU MİLLET LİDERİNİ BULDUĞUNDA ONUN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ”
Konuşmasında ”Bu millet liderini bulduğunda onun önünde kimse duramaz” ifadesiyle sürdüren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:
”Değerli kardeşlerim, bu millet lider erkil bir millet. Liderini bulduğu zaman şahlanan bir millet. İşte yeni Türkiye yolculuğunda Türkiye liderini buldu, Recep Tayyip Erdoğan ile buluştu. Bu medeniyet yolculuğu ve liderliği hazmedemeyen hainler ve bu Fetoş denilen herif bazen Deaş denilen terörün suretinde çıkıyor bazen farklı ihanet çetelerinin suretinde çıkıyor. Ne çıkarsa çıksın bizlere vız gelir tırız gider.
”HEP BİRLİKTE BİR OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ TÜRKİYE OLACAĞIZ”
Hep birlikte bir olacağız, diri olacağız ve Türkiye olacağız diyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:
”Burada Bilecik’i kutluyorum. A partisi, B partisi demeden, milli iradeyi gözeterek, bir araya gelen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Değerli kardeşlerim, dün yaşanılan o talihsiz olay aslında şahlanacak olan Türkiye’nin sancıları. İnşaallah bu memleketin önü açılacak ve bu safralar temizlenecek, tertemiz bir şekilde atalarımızın izinde muassır medeniyet seviyesine yükselme noktasında, dünyadaki tüm mazlumların umudu olmak için büyüyecek.
Kalabalık Cumhuriyet Meydanında çeşitli sloganlar attıktan sonra kent merkezinde yürüyüş yaptı. Ak Parti önünde yürüyüşü tamamlayan kalabalığın bekleyişi sürüyor.
DSC_4192

DSC_3743

DSC_3758

DSC_3966

Yorumlar

  1. Ahmet dedi ki:

    Her tūrlü görüşten insanımızın biraraya gelmesi sevindirici.Yalnız o şanlı bayrağın altında FETOCULARDA VAR.kimseyi kandırmasınlar