DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BİLECİK BEŞİKTAŞ MAHALLESİ’NDE İFTAR COŞKUSU

BİLECİK BEŞİKTAŞ MAHALLESİ’NDE İFTAR COŞKUSU

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi’nde verilen iftarda mahalle sakinleri bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda bütün mahallelerde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen ve mahalleli arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan mahalle iftarı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet İlkokulu bahçesindeki iftar programına, Belediye Başkanı Selim Yağcı ile birlikte AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak ve mahalleliler katıldı.

İftar öncesinde Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, vatandaşları selamladı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”İFTAR SORFAMIZA KATILDIĞINIZ İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar programında yaptığı konuşmada Ramazan ayının toplumda oluşturduğu birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusuna değindi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı konuşmasında; ”İftar soframıza katılarak bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” ifadesini kullanarak, şunları söyledi:

Öncelikle Ramazan’ı Şerifiniz mübarek olsun davetimize teşrif edip iftar soframızı süslediğiniz hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, hepimizin bildiği ve içerisinde uygulamaya çalıştığımız rahmet ve bereket ayı, birlik ve kardeşlik ayı Ramazan ayındayız. Bizler, Ramazan ayının bu güzelliklerini sizlere sunma gayreti ve çabası içindeyiz. Beşiktaş mahallemizde de iftarlarımız her sene daha ayrı bir güzellik ve coşku içerisinde oluyor. Sizler, böyle hazırlanan organizasyonlara katılarak, ayrı bir anlam kazandırıyorsunuz. Allah’a çok şükürler olsun ki sağlık ve sıhhat içinde bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Cenabı Hak’tan bizleri böyle güzel ve özel anlarda sağlık ve mutluluk içerisinde bir araya getimesini niyaz ediyorum. Değerli kardeşlerim, bu organizasyonlar kolay şekilde gerçekleştirilmiyor. Belediye personelimize, muhtarımıza ve sizlere teşekkür etmekle birlikte bugünkü organizasyonun ortaya konulmasında emeği olan Kar Yemek sahibi Sayın Kemal Kara Bey’e şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ELDEMİR:

”BELEDİYE BAŞKANIMIZA BÖYLE BİR BİRLİKTELİĞİ SAĞLADIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Milletvekili Halil Eldemir ise yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve büyük bir memnuniyetle karşılanan mahalle iftarlarında emeği geçen başta Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye çalışanları ve Bilecik’li işadamlarına teşekkür etti. Eldemir konuşmasında ayrıca; ”Değerli kardeşlerim, öncelikle başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş kaynağı olan Ramazan’ı şerifinizi tebrik ediyorum. Belediye Başkanımız ve ekibi ile emeği geçen tüm arkadaşlarıma, böyle bir birlikteliği sağladıkları için çok teşekkür ediyor, herkese selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Büyük bir katılımın olduğu iftar programında çocuklara, pamuk şeker ikram edildi.

11537898_590663754409921_7763004454623623154_o 11536449_590662987743331_8605926257433606967_o

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.