DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI OLARAK YENİ SEZONA HAZIRIZ

YEŞER KARABULUT: ”BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI OLARAK YENİ SEZONA HAZIRIZ”
Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, basketbolda yeni sezon açılışı ve takımın durumu hakkında yaptığı açıklamada, ”Yeni sezonda 3. ligde basketbolseverlerimize güzel karşılaşmalar izletmeye hazırız” dedi.
Karabulut, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına yaklaşık bir buçuk ay önce başladıklarını belirterek, şunları aktardı: Sezon çalışmalarımız kapsamında transferlerimizi de tamamladık. Bu hafta Pazar günü Düzce Belediyesi ile sezon açılış karşılaşmasını gerçekleştireceğiz. Hazırız, hazırlık maçlarımızı yaptık geçtiğimiz hafta, Orhangazi Belediyesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile. Hazır bir görüntü sergiledik. Tabi eksik taraflarımız var bazı noktalarda. Onları da tamamlayacağmızı umut ediyorum. Yeni bir sezon, yeni bir lig. Artık 3. ligdeyiz. Daha sert bir lig bizleri bekliyor, daha heyecanlı bir ligi bizleri bekliyor. Dediğim gibi çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah Bilecik’teki basketbolseverlere, bu hafta sonu çok güzel bir karşılaşma izleteceğiz.”
”KARŞILAŞMALARIMIZA TÜM TARAFTARLARIMIZI DAVET EDİYORUZ”
Açıklamasında; ”Bizlerin bu güne gelmesi ve başarıları elde etmesinde en büyük pay sahibi taraftarlarımızı yine aynı şekilde destek vermeye davet ediyoruz” ifadesini kullanan Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:
”Taraftarlarımız ve şehrimize bundan sonra da çok güzel karşılaşmalar sunacağımıza inanıyorum. Seyircilerimiz ve taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmazlarsa onlara keyifli maçlar izleteceğimizi düşünüyorum. Bildiğiniz üzere bu hafta Amatör Spor Kulüpleri Haftası. Spor açısından önemli etkinliklerin olacağı bir hafta. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve değerli il protokolünün de katılımlarıyla güzel etkinlikler olacak. Bizlerin de bu hafta dolayısıyla güzel faaliyetlerimiz olacak. 19 Ekim Pazar günü, Saat, 15:00’te Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda maçımızı oynayacağız. Ben, sizin aracılığınızla bizlerin bu güne gelmesini sağlayan değerli taraftarlarımızı karşılaşmamıza davet ediyorum. Bizler de basketbol gibi Türkiye’de seyirci ve sporcu kalitesi olan bir branşta Bilecik’i temsil ettiğimiz için gururluyuz ve mutluyuz. Bizler bu gurur ve mutluluğu veren taraftarlarımızı bu güzel karşılaşmamıza bekliyoruz.”

”BİRKAÇ HAFTA SONRA YENİ KARŞILAŞMALARIMIZI YENİ KAPALI SPOR

SALONUMUZDA YAPACAĞIZ”

Yeşer Karabulut, açıklamasında ayrıca yeni kapalı spor salonuna kısa zaman içinde geçeceklerini

belirterek, ”Bu haftaki karşılaşmayı şu ana kadar kullandığımız Atatürk Kapalı Spor Salonu’muzda

oynayacağız. İstasyon Mahallemizdeki 2 bin 500 kişilik kapalı salonumuz tamamlanmak üzere.

Onun bazı eksiklikleri var. Bilecik Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün bu konudaki

çalışmaları sürüyor. Tesisin doğal gaz ihtiyacı ile ilgili sıkıntısı en kısa sürede giderilecek ve tesis

sporseverlerimizin hizmetine girecek. Bizler, Atatürk Kapalı Spor Salonumuzda seyircilerimizi

birkaç hafta ağırlayacağız. Daha sonraki karşılaşmalarımızı yeni salonumuzda yapacağız.”

ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.