DOLAR
32,5630
EURO
34,8846
ALTIN
2.431,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Belediyesine Bağlı Gizli Kahramanlar

Bilecik Belediyesine Bağlı Gizli Kahramanlar

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü‘ne bağlı ekipler, 2013 yılı içerisinde toplam 130 yangın ve 33 kurtarma çalışmasına müdahalede bulunarak, adeta gizli kahramanlık örneği gösterdi.

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ayrıca çalışmaları kapsamında, trafik kazalarına müdahalenin yanı sıra köpek ve kedi kurtarma çalışmalarını da başarıyla yerine getirdi.

2013 yılında, başta yangınlara müdahale olmak üzere, boğulma, araç içinde sıkışma, otomobil yangınları ve diğer konularda zamanında müdahale ederek daha büyük faciaların yaşanmasını engelleyen itfaiye ekipleri, okullar ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik birçok eğitim ve uygulamalı çalışmalar gerçekleştirdi.

Ekipler, bu eğitimlerde farklı olaylarda nasıl davranılması gerektiği konusunda toplumu bilinçlendirme çalışmaları yürüttü.

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, personeli ve teknolojinin en son imkanlarından yararlanmış ekipmanları ile vatandaşlarımızın imdadına koşmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.