DOLAR
32,5665
EURO
34,8705
ALTIN
2.425,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN YAZILI AÇIKLAMA

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN YAZILI AÇIKLAMA
Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından bazı mahallelerde geçtiğimiz gün meydana gelen su sıkıntısı ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, kesintilerle ilgili sorunların tamamen çözüldüğü bildirildi.
Açıklamada; vatandaşlarımızın bir daha su sıkıntısı ile karşılaşmaması için gerekli tedbirlerin alındığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:
Şehrimizin su ihtiyacının giderildiği noktalardan biri olan Karasu hattında meydana gelen ani arıza nedeniyle meydana gelen su sıkıntısına karşı ekiplerimiz en kısa zamanda arızaya müdahale ederek, vatandaşlarımızın bu noktadaki mağduriyetini en aza indirmeye çalıştı. Su kesintisi hakkında vatandaşlarımızın daha önce tedbirli olmaları yönünde gerekli bilgilendirmeler de yapıldı. Ayrıca ilimizin 7 ayrı noktasında bulunan su depolarından da arıza döneminde faydalanılmıştır. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde yaşandığı bugünlerde vatandaşlarımızın bir daha herhangi bir kesinti ile karşılaşmaması için şu an gerekli tedbirler alınmıştır. Bununla birlikte vatandaşlarımızın mevsim normallerinin üzerinde olan hava sıcaklığı ve kuraklığın etkisiyle daha fazla su sıkıntısı yaşanmaması için suların tasarruflu kullanımı son derece önemlidir. Diğer yandan su hatlarında su olduğu halde sayaçta yapılması gereken güncellemenin yapılmamış olmasından dolayı da sıkıntıların yaşandığı tespit edilmiştir. Bunun için Akıllı Su Sayaç Sistemini kullanan vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı ile karşılaştıklarında su sayacı kartlarını saatlere tekrar takarak güncelleştirme yapmaları faydalı olacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.
c

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.