DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Belediyesinden Mikroçip Uyarısı

Bilecik Belediyesinden Mikroçip Uyarısı. Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre evde bakılan kedi ve köpekler için mikroçip taktırma tarihinin 31 Aralık olduğu belirtildi.

Veteriner İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada konu hakkında şu bilgilere yer verildi:

‘’Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde can dostlarımız için gerekli bakım ve tedavi hizmetleri devam etmektedir. Can dostlarımız ve vatandaşlarımızın sağlık ve güvenliği için başlatılan mikroçip uygulaması da devam etmektedir. Buna göre evlerde bakılan kedi ve köpekler için mikroçip taktırma süresi 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir. Belediyemiz Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanlarına yönelik mikroçip takma uygulamamız yapılmaktadır. Sahipli hayvanlar ise özel veteriner hekimlikler ile Tarım ve Ormancılık İl Müdürlüğü’ne bağlı noktalarda yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın herhangi bir cezai işleme maruz kalmaması için belirtilen tarihe kadar mikroçip taktırmalarını hatırlatıyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.