DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
15°C
Bilecik
15°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN MEZARLIKLARDA ÇİÇEK HEDİYESİ

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN MEZARLIKLARDA ÇİÇEK HEDİYESİ
Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir mezarlığını ziyaret ederek, kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımıza çiçek taktim etti.
Vatandaşlarımızın her anlamdaki ihtiyacına cevap veren Bilecik Belediyesi, şehir mezarlıklarında gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaş memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi üzerinden vatandaşları alarak, şehir mezarlığına ulaşımı sağlayan Bilecik Belediyesi, mezarlıklarda vatandaşlarımızı çiçeklerle karşılamaya devam ediyor.
Mübarek gün ve gecelerde birbirinden güzel ve anlamlı çalışmaları gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, Ramazan Bayramı faaliyetleri kapsamında vatandaşlarımıza birçok yönden hizmet vermeye devam ediyor.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı kısa açıklamada, Osmanlı’nın kuruluş toprakları olan Bilecik’te, güzel gelenekleri yaşatma amacıyla birbirinden anlamlı çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirterek, ”Bilecik Belediyesi olarak mübarek gün ve geceler ile birlikte bayramlarımızda da vatandaşlarımızın memnun olacağı birçok çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu bayram için de mezarlıklarımızdaki bütün çalışmaları yerine getirdik. Buraya gelen hemşerilerimize, yakınlarının mezarına dikmeleri için çiçek hediye ediyoruz. Ayrıca buraya ücretsiz ulaşım imkanı da sağlıyoruz. Bütün bu çalışmaları yapmamızın amacı insanlarımızın memnuniyetini kazanmak ve böyle güzel gelenekleri yaşatmaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.