DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN KÜPLÜ VE BAŞKÖY’E YENİ ÇOCUK PARKLARI

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN KÜPLÜ VE BAŞKÖY’E YENİ ÇOCUK PARKLARI

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin mücavir alanları içerisinde olan Başköy ile Küplü Köyü İlkokulu’na 2 adet yeni çocuk parkı yapılıyor.

Şehir merkezi ve mücavir alanda çocuklarımızın güzel vakit geçirmeleri amacıyla 130’u aşkın yeni park ve oyun grubunu çocuklarımızın hizmetine sunan Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çalışmalar ile Başköy ve Küplü İlkokulu bahçesinde olmak üzere iki adet yeni parklarla buluşturdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ile Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Yiğit, park ve oyun grubu çalışmasının gerçekleştirildiği alanlarda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her alandaki ihtiyacını giderdikleri gibi çocuklarımız için de güzel hizmetler ortaya koymaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, ”Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak her iki köyümüzünün belirli bölgelerinde çocuklarımızın daha güzel vakit geçirmeleri amacıyla 2 adet yeni park çalışması gerçekleştiriyoruz. Başköy’deki parkımızın yapım çalışması başladı, Küplü Köyü İlkokulu bahçesine yapacağımız parkın ise yeri belirlendi. Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirilen çalışmalar ile şehrimizin bütün mücavir alanlarında vatandaşlarımız ve çocuklarımıza hizmetin her türlüsünü götürmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı, özellikle de çocuklarımıza yönelik olan çalışmalara önem veriyor. Bizler de bu anlamda her iki köyde gerçekleştirdiğimiz yeni parklar ile çocuklarımıza güzel vakit geçirecekleri alanlar açmış olduk.” ifadelerine yer verdi.

DSC_0053 DSC_0045

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.