DOLAR
32,5292
EURO
34,9276
ALTIN
2.434,24
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN HELVA VE OSMANLI ŞERBETİ İKRAMI

Bilecik Belediyesi tarafından, üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla helva ve Osmanlı çeşmesinden Osmanlı Şerbeti ikramı yapıldı.

Çarşı merkezindeki Şehitler Parkı’nda gerçekleştirilen programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, AK Parti Milletvekili Adayı Ramazan Kurtulmuş, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve vatandaşlar katıldı.

Gerçekleştirilen programda Vali Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Milletvekili Adayı Ramazan Kurtulmuş vatandaşlara helva ve Osmanlı Şerbeti ikram etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak güzel bir geleneği sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Regaib Kandili ve üç ayların faziletine ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bugün gerçekten güzel bir gün. Çünkü iki bayramı birlikte kutluyoruz. Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz hem de Regaib Kandili gibi mübarek ve güzel bir günü kutluyoruz. Regaib Kandili ve bunun gibi zaman dilimleri, hepimizin mutluluk ve umutla baktıkları bir an. Birçok yönden hayırlı olan bu ayların ülkemize, İslam ve insanlık alemine hayır ve güzellikler getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. İnşallah bu aylar birçok yönden bereketli geçer. Bizler de bu güzel ve anlamlı geleneğimizi devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlarımız, birlik ve beraberlik içinde yoğun bir katılım göstererek, irkamımıza teşrif ediyorlar. Bu bize büyük mutluluk veriyor. Cenabı Hak, birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.