DOLAR
32,5586
EURO
34,8470
ALTIN
2.431,51
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN HELVA İKRAMI

Bilecik Belediyesi tarafından, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin yıldönümü dolayısıyla helva ikramı yapıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, çarşı merkezinde gerçekleştirilen programa katılarak, vatandaşlara helva ikram etti.

Basın mensuplarına, program ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bilecik Belediyesi olarak, her mübarek gün ve gecelerde şerbet ve bunun gibi ikramlarda bulunuyorduk. Bugün de Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin yıldönümü dolayısıyla vatandaşlarımıza, helva ikram ettik. Bugün hem Cuma günü, hem Mevlit Kandili, hem yeni bir yılın başlangıcı, aynı zamanda Mekke’nin fethinin de içinde bulunduğu bir zaman dilimindeyiz. Bu ve bunun gibi zaman dilimleri, hepimizin mutluluk ve umutla baktıkları bir an. Bu hafta diğer taraftan bereketli bir hafta oldu. Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Bilecik’imizde de kar yağışı oldu. İnşallah bereketlere vesile olur. Bizler de bu geleneğimizi devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı Hak, birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Şehirdeki kar yağışları ve Bilecik Belediyesi kar temizleme çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

”Şehrimizdeki kar temizleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Mevcut araç ve gereçlere yeni ilaveler yaptık. Bununla birlikte bu çalışmalarımızda özel sektörden de yardım alıyoruz.  Bildiğiniz gibi 2004 yılında böyle büyük oranda bir yağış olmuştu. Bu yıl ki yağışlar da ani oldu. Ancak çok şükür çalışmalarımız sonucunda şehrimizin genel hatlarında bir sıkıntı oluşmadı. Minibüs ve bu tür hatlarımız devamlı kontrol altında ve açık durumda. Tabi ki sokaklarımız ve ara bölgelerde bazı sıkıntılar oluşabiliyor. Bunda belediyemizin yetişememesi durumu olduğu gibi vatandaşlarımızın araçlarını düzgün ve amacına uygun park edememelerinden kaynaklanıyor. Ancak bizler her nokta ve alanlarda vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahatça sürdürmeleri için devamlı çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü gibi birimlerimiz ve diğer kurumlarla koordinasyon halinde çalışıyoruz.

DSC_1468 DSC_1476 DSC_1481 DSC_1521

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.