DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN ‘DÜNYA VETERİNERLER GÜNÜ’NDE SOKAK HAYVANLARI İÇİN GÜZEL PROJE

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 25 Nisan Veterinerler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada; Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılacak olan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi için proje ve çizim çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Bilecik Belediyesi olarak, sokak hayvanlarının korunması noktasında güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, açıklamasında; 8 Mayıs’ta 2015 tarihinde projenin ihale işleminin yapılacağını belirterek, şunları dile getirdi:

”Bilecik Belediyesi olarak hemşerilerimize vaadettiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilecik Belediyesi tarafından uygulama çizimleri ve projesi hazırlanan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi gerçekten her yönüyle modern ve güzel bir proje.  Teknolojinin son imkanları kullanılarak, her detayı düşünülerek tasarlanan proje ile Bilecik ve bölgemiz güzel bir esere kavuşmuş olacak. Bakım Evi, bünyesinde köpek ve kedi barınakları başta olmak üzere, karantina alanları, araç park yerleri, insanlarımız için dinlenme ve bekleme alanları gibi her detayı düşünülerek hazırlanmış bir merkez olacak. İnsanlarımız burada hayvanlarının tedavisi ve bakımlarını yapmanın yanısıra bakım evindeki hayvanları izleme ve takip etme fırsatı da bulacak. Bilecik Belediyesi olarak çevreci belediyeciliğimizin göstergesi olacak birçok projeyi gerçekleştirdiğimiz gibi bu projemizle de, bizlerin birer dostu olan hayvanlarımızı da ne kadar sevdiğimizi göstermiş oluyoruz. Bundan da son derece mutluluk duyuyoruz. Bilecik’imize kazandıracağımız bu güzel projenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Bu vesile ile hayvanlarımızın birçok noktadaki ihtiyaçlarını gideren, onların  tedavi ve bakımlarını fedakarca yerine getiren tüm veteriner hekimlerimizin Dünya Veteriner Günlerini kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

x8_resized DSC_5770_resized DSC_5780_resized x1_resized x2_resized x3_resized x4_resized x5_resized x6_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.