DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik Belediyesinden Çocuklara ve Eğitime Yönelik Destek

Bilecik Belediyesinden Çocuklara ve Eğitime Yönelik Destek

Bahçelievler Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan grup, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sokak hayvanlarını ziyaret ederken, aynı gün içerisinde Bilecik Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik verilen robotik kodlama eğitimlerini tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı.

Öğrenciler Can Dostlarını Ziyaret Ederek Mama ve Su Verdi

Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan grup, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sokak hayvanlarını ziyaret etti.

Sokak hayvanları ve tedavi merkezi ile ilgili merak ettikleri soruların cevaplarını Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı’dan alan öğrenciler, hayvanları severek mama verdi.

Can dostların ameliyat ve tedavi odalarını da gezen öğrenciler, sokak hayvanları ile fotoğraflar çektirdi.
Öğrenci ve öğretmenler, can dostlarımız sokak hayvanlarının en güzel şekilde barındığını görmekten duyduğu sevinci belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Robotik Kodlama Eğitimi Alan Çocuklar Sertifikalarını Aldı

Bilecik Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik verilen robotik kodlama eğitimlerini tamamlayan öğrenciler sertifikalarını, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’ndan aldılar.

Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesinde gerçekleştirilen eğitimlere birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıftan olmak üzere 75 öğrenci katıldı.

Yaptıkları periskopları nasıl yaptıklarını anlatan öğrenciler, eğitimlerden çok güzel bilgiler aldıklarını ve devam etmesini istedi.

Başkan Yardımcısı Subaşı:

”Çocuklara ve eğitime yönelik desteklerimiz devam edecek”

Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, verilen eğitimler hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımızın her alanda gelişmesi ve en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen çabayı sergiliyoruz. İki yıldan bu yana Matematik Müze’mizde çok iyi uygulamaları çocuklarla buluşturuyoruz. Bir yandan binlerce öğrenci burada matematiği dokunarak öğrenirken diğer yandan da birçok öğrenci de robotik kodlama eğitimleri almış oldu. Çocuklarımız için bu tür eğitimleri sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Çocuklar da almış oldukları eğitimler dolayısıyla sevinçli olduklarını belirterek, Belediye Başkan Yardımcısı Subaşı ve Öğretmenleri Sevgi Akkoy’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.