DOLAR
32,5014
EURO
34,8251
ALTIN
2.487,86
BIST
9.571,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN FIRIN DENETİMLERİ

BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN FIRIN DENETİMLERİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması için fırın denetimlerini sürdürüyor.

Belirli aralıklarla, ilimizde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamül üreten işyerlerinde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajı, üretimi ve hijyen şartları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştiriyor.

Ekipler denetimleri kapsamında, market ve alışveriş merkezlerindeki ekmek satış noktalarında da gramaj kontrollerini yaptı.

Halkımızın daha güvenli ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla gerçekleştirilen denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik, şunları kaydetti:

”Zabıta Müdürlüğü olarak, belirli zamanlarda kentimizde faaliyet gösteren iş yerleri ve unlu mamül üretimi yapılan alanları denetliyoruz. Bu denetimlerimizden birisi de büyük önem verdiğimiz unlu mamüllerin üretildiği işletmelerdir. Ekiplerimiz denetimlerde iş yerlerinin portör muayene kartları, iş elbiseleri, hamur yapılan tekneler, işçilerin saç sakal kontrolleri, soyunma odaları, hamurların bekletildiği odalar, un çuvallarının saklandığı ambarlar, odaların temizliği ve sağlığa uygunluk durumu, dezenfekte, paspas temizliği, havalandırma sistemleri, etiketler, tuvaletlerin temizliği, ekmek gramajları, işyeri açma ve hafta sonu tatil ruhsatlarını kontrol ediyor ifadelerin kullandı.

Denetimlerin belirli aralıklarla sürdürüldüğünü hatırlatan Tetik, gerekli görülen durumlarda esnafın ve çalışanların çeşitli konularda uyarıldığını belirtti.

Tetik vatandaşlarımızın, halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaştıklarında, 153 numaralı telefonlarından, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

12 2 5 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.