DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Bilecik Belediyesi Yaza Hazırlanıyor

Bilecik Belediyesi Yaza Hazırlanıyor. Yaklaşan yaz ayları için çalışmalara başlayan Bilecik Belediyesi, kış döneminde seralarda üretilen bitkilerle şehrin dört bir yanını çiçeklerle süsleyecek. Aynı zamanda alt yapı çalışmalarının da hızla devam ettiği bilenen Bilecik Belediyesi tarafından yağmur suyu çalışmasının 1727 metrelik kısmının bittiği bildirildi.

Bilecik Belediyesi bünyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından üretilen binlerce çiçek ve süs bitkisi; şehrin cadde, sokak, park ve bahçelerini süsleyecek. Şehrin birçok noktasındaki çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bitki Üretim Tesisinde ürettikleri çiçek ve süs bitkileri ile Bilecik’i donatacak.

Kış döneminde, Bilecik Belediyesi sera alanında, çelikleme ile üretilen 110 bin adet çeşitli süs bitkisi toprakla buluşacak. Taflan, biberiye, nitida, formium, ateş dikeni, oya çalısı, gül, karayemiş, şimşir gibi binlerce çiçek ve süs bitkisi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları tarafından şehirdeki birçok noktaya dikilecek.

Diğer taraftan Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yağmur suyu altyapı çalışmalarında 1727 metrelik kısmın tamamlandığı belirtildi.

Belediye Başkanlığından, vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla yapılan açıklamada, yağmur suyu altyapı çalışmasında 1727 metrelik kısmın tamamlandığı belirtilerek, şu bilgiler verildi:

Belediye Başkanlığımız tarafından şehir merkezi ile Hürriyet Mahallesinde devam eden yağmur suyu altyapı çalışması sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Vatandaşlarımızın çalışmalara karşı gösterdiği hoşgörüden dolayı teşekkür ediyoruz. Dedeoğlu Caddesi ve Şerifpaşa Camisinin alt kısmı ile Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar alanının olduğu bölgede devam eden çalışmalarda ana kollektor yağmur suyu bağlantısı ile birlikte ara bağlantılar da yapılıyor. Projenin tamamlanması ile özellikle sıkıntılı olan alanlardaki su baskını ve benzeri olumsuzluklar çözüme kavuşacaktır. Halkımız ve kamuoyunun bilgilenmesi amacıyla bütün çalışmalarımız hakkında güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.