DOLAR
32,3697
EURO
35,0071
ALTIN
2.325,73
BIST
9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI YÜZME KURSLARI BAŞLADI

BİLECİK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI YÜZME KURSLARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından 2006 yılından itibaren büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Yüzme Kursları başladı.

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut, vatandaşlarımızın büyük bir ilgiyle takip ettiği ve şu ana kadar binlerce öğrencinin sertifika alarak yüzme öğrendiği kurslar hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından güzel ve verimli bir çalışma gerçekleştirildiğini hatırlatan Karabulut, yapılan faaliyetlere gerekli destekleri verdiği için Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası’nda son derece güzel ve nezih bir ortamda çocuklara yüzme eğitimleri verildiğini belirten Karabulut, şunları söyledi:

”2006 yılından itibaren son derece başarılı bir şekilde sürdürdüğümüz Yaz Spor Okulları Yüzme Kursları’nın bu yıl ki sezonunu başlattık. Bu faaliyetler, her yıl ilginin artarak, devam ettiği ve bizim de çok önem verdiğimiz bir çalışma. Bilecik gibi denize uzak bir memlekette, çocuklarımızı su ile buluşturmak, yüzme dersleri vermek çok gurur verici bizim için. Çalışmalarımıza bugün başlıyoruz ve yaklaşık 100 öğrencimiz var. Vatandaşlarımız, kayıtlar ve buna ilişkin konularda Bilecik Belediyesi AK Masa biriminde bilgi alabilirler. ” dedi.

KARABULUT: KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kayıtların devam ettiğini dile getiren Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:
”Onun da duyurusunu yapmış olalım. Yaz boyunca çocuklarımızı burada ağırlamak, onların hem fiziksel hem ruhsal gelişimlerini sağlamak en önemli isteğimiz ve arzumuz. Kaliteli bir eğitim vermek istiyoruz. 6 uzman öğretmenimiz var. Her bir hocamız çok değerli ve alanlarında tecrübe ve belge sahibi kişiler. Kalabalık bir ekibiz ve uzun yıllardır bu işi başarılı bir şekilde yapıyoruz. İnşallah bu yaz mevsiminde de Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’nın da şu ana kadar olduğu gibi verdiği destekle eğitimlerimizi tamamlayacağız. Çocuklarımıza ekip olarak çok güzel bir yaz geçireceğimize inanıyoruz.” dedi.

DSC_9705 DSC_0380 DSC_0394

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.