DOLAR
32,5347
EURO
34,8622
ALTIN
2.422,43
BIST
9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Sertifika Töreni

8 YILDA 5 BİN ÖĞRENCİ SERTİFİKA SAHİBİ OLDU
Bilecik Belediyesi tarafından 8 yıldır büyük bir başarıyla gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları programı kapsamında, birçok dalda 5 bin öğrenci eğitim alarak, sertifika sahibi oldu.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sertifika töreninde konuşan Başkan Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak mutluluk ve gurur verici bir tablonun sahnelendiğini belirtti.
8 yıldır yaz spor okullarının sağlık ve mutluluk içinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadan gerçekleştirildiğine vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Yaz Spor Okulları Sertifika Törenine hoşgeldiniz. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Bu güzel etkinliğin bu yıl 8. yılını sağlık ve sıhhat içinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ne kadar şükretsek azdır, ne kadar teşekkür etsek azdır. Çünkü sizler bizlere güveniyor ve inanıyorusunuz. Göreve başladığımız zaman 2004 yılında Bilecik’imizde birçok eksiklik ve aksaklıkğın yanında malesef çocuklarımızın spor ve etkinliklerini yapacakları bir yer yoktu. Örneğin çocuklarımızın sağlık içinde yüzebileceği bir havuzları bile yoktu. 2006 yılında, çocuklarımız için nasıl bir çalışma başlatalım diye düşündük ve çocuklarımızın hem eğleneceği, hem dinleneceği hem de birşeyler öğrenebileceği bir etkinlik düzenleyelim dedik ve yola çıktık. 8 yılda 5 bin öğrencimizi, çocuğumuzu eğiterek, sertifika sahibi yaptık, çok mutluyuz. Allah’a çok şükür bugün bu güzel etkinliğin 8.’sini düzenliyoruz. Biz de sizlere ve yavrularımıza bu tür hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.”
”ODAK NOKTAMIZDA HEP İNSAN OLDU”
Gerçekleştirilen hizmetlerde temel düşünce noktasının insan olduğunu hatırlatan Başkan Selim Yağcı, şöyle devam etti:
”Göreve geldiğimizde odak noktamızda, ‘insan’ oldu. Çünkü bizler, ”İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düşüncesinin doğduğu topraklarda yaşıyoruz. İnsanımızı daha iyi, daha rahat ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışıyoruz. İşte bu anlamdaki tüm tesisleri yeni yaptık. Su Eğlence Dünyası’na yenileyeyip, ek bölümler yaparak insanlarımızın hizmetine sunduk. Şu an içinde bu programı gerçekleştirdiğimiz kültür ve kongre merkezimiz çok güzel çalışmalara sahne oluyor. Peki bu ilklerin şehri, kuruluş ve kurtuluşun hizmetler yeterli midir? Tabi ki hayır. Burada yaşayan insanlarımız hizmetin en iyisi ve en güzelini hak ediyor.
”ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPACAĞIMIZ DAHA ÇOK HİZMET VAR”
En büyük hedefimiz, şu böyle gözünün içine baktığımızda yüreğimizin yağı eriyen çocuklarımıza, biricik yavrularımıza çok güzel bir dünya, çok güzel bir Türkiye, çok güzel bir şehir bırakmaktır. Heyecanımız bu. Onun için yaptıklarımız mutlaka çok önemli, çok gurur verici, çok keyif verici ama emin olun gelecek dönemde Bilecik için yapacaklarımız çok daha iyi ve daha güzel olacak. Zaten tekamül olmazsa, gelişme olmaz, ilerleme olmaz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Selim Yağcı, konuşmasını; ”Bu güzel ve başarılı projede ve sertifika töreninde emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve belediye personelime çok teşekkür ediyorum” şeklinde tamamladı.
”BAŞKAN SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜRLER”
Yaz Spor Okulları Koodinatörü Yeşer Karabulut ise kendilerine ve çocuklara bu tür güzel projelerin gerçekleştirilmesi noktasında destek veren Başkan Selim Yağcı’ya çok teşekkür ettiklerini belirtti.
Bilecik’te birçok alanda hayal edilemeyen çalışmaların bir bir gerçekleştirildiğini dile getiren Karabulut, şunları söyledi:
”Bu güzel çalışmaya başlamadan önce çocukları çok seven Belediye Başkanımız Selim Yağcı, bizlerden çocuklarımız için hangi tür güzel çalışmaların yapılabileceği sorusunu yönelttiğinde, bizler de; Başkanım çocuklarımızı internet ve televizyonun başında uzaklaştıracak, onları eğitmenin yanında eğlendirecek çalışmalar yapabiliriz diye görüş alışverişinde bulunduk ve böyle güzel sonuçların alındığı bir çalışma ortaya çıktı. Başkanımız Selim Yağcı başta olmak üzere siz değerli velilere de çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bizlere güvendiniz ve inandınız. Çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizlerde çok şükür bu süre zarfında olumsuz bir şeyle karşılaşmadık. Kusurumuz olmuşsa bizleri hoş görünüz. Ben tekrar Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Birbirinden renkli görüntünün sahnelendiği programda, çocuklarımız birbirinden güzel ve ilginç yarışmaları sergiledi.
Program, Başkan Selim Yağcı ve belediye meclis üyelerinin çocuklara madalya ve sertifikalarını verip, fotoğraf çektirmesiyle son buldu.
Program çıkışı, vatandaşlara ve çocuklara dondurma ikramı yapıldı.

DSC_0277

DSC_0316

DSC_0349

DSC_0368

DSC_0422

DSC_0438

DSC_0448

DSC_0160

DSC_0189

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.