DOLAR
32,5882
EURO
34,7936
ALTIN
2.508,04
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Belediyesi Temizlik Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kent Ormanı ve mazgallarda temizlik çalışması yapıldı.

Bilecik Belediyesi ”Doğa yalnızca bizim evimiz değil tüm canlıların evidir” sloganı çerçevesinde yapılan temizlik çalışmasında onlarca torba dolusu atık ve şişe parçaları toplandı.

”Her türlü canlıya saygı duymak ve temiz bir çevre bilinci oluşturmanın hepimizin sorumluluğunda olduğunu bir kez daha hatırlamak istiyoruz” mesajını veren ekipler, vatandaşların çevreyi ve doğayı korumaları uyarısında bulundu.

 

Bilecik Belediyesi tarafından Kent Ormanı’nın yanı sıra, kentin birçok noktasında bulunan mazgallarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezinde bulunan mazgallar başta olmak üzere mahallelerdeki mazgallarda biriken atıkları temizledi.

Oluşan ani yağışlar nedeniyle dolan mazgallarda yapılan temizlik çalışması ile oluşabilecek sorunların önüne geçildi.

Temizlik İşleri çalışanları, mazgalların içine pet şişe, çöp gibi malzemelerinin atılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Ekipler çalışmaları kapsamında ayrıca karla mücadele çalışmaları sırasında yollara dökülen çakıl ve kumları da temizledi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.