DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYESİ ŞUBAT AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ

 Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan  ’’2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, Şubat ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam edecek.

Her ay birbirinden güzel konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Şubat ayında da birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler  ile Bilecik’in, kültür ve sanat hayatına renklilik kazandırmaya devam ediyoruz.

BİLECİK BELEDİYESİ MÜZİK KURSLARI 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

 

Bilecik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Müzik Kursları 2. dönem başvuru kayıtları başladı.

Kültürel ve sanatsal değerlere büyük önem veren Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, birçok alanda düzenlediği kurslar ile geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeye devam ediyor.

Sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın destekleriyle ücretsiz olarak verilen kursların finalinde kursiyerler, gerçekleştirilen sertifika töreninde hünerlerini sergilemenin yanısıra, her bir kursiyer alanlarında sertifika sahibi oluyor.

 

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’in kültürel ve sanatsal etkinliklerine renk katan Müzik Kursları kapsamında ayrıca, Halk Oyunları Eğitimi verilecek. Uzman Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan Halk Oyunları Eğitimi ile yöremize ait türküler, yine yöremize ait halk oyunları ile buluşacak.

 

20 Şubat 2017 tarihine kadar başvuruların yapılabileceği kurslara kayıtlar, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılabilecekler ve kurslar hakkında detaylı bilgi, 0228 212 57 15 numaralı telefonlar aranarak alınabilecektir.

 

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI AİLE EKONOMİSİ SEMİNERİ

 

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak olan Şubat ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımız, önemli konu ve konuklarların ağırlandığı seminer ve söyleşilerle buluşacak.

Etkinlikler kapsamında vatandaşlarımız, 22 Şubat Çarşamba günü saat: 14:00’te ”Türkiye Ekonomi Bankası Aile Ekonomisi konulu seminer ile buluşacak.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan ve  Türkiye Ekonomi Bankasından Uzman Seda Ayşe Caymaz’ın konuşmacı olarak katılacağı seminerde katılımcılar, ”Bütçemi Yönetebiliyorum” teması ile aile ekonomisi konularında detaylı bilgi sahibi olacak.

 

ÇOCUKLARIMIZ ŞUBAT AYINDA DA BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLARLA BULUŞACAK

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilecek olan Şubat ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklarımız da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor.

Çocuklarımız etkinlikler kapsamında; 12 Şubat Pazar günü Saat: 13’00’te, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, ”Bir Prenses Masalı” aldı oyunu  ücretsiz olarak izleyebilecekler.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklarımıza hediye ettiği ve her Pazar günü sahne alacak oyunlar kapsamında ayrıca  26 Şubat Pazar günü ”Canım Kardeşim” adlı oyun ile buluşacaklar.

 

Şubat ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımız ayrıca; 19 Şubat Pazar günü Saat: 13:00’te; ”Trafikteyim” adlı oyun ile buluşacak.

 

KALP DAMAR SAĞLIĞI SÖYLEŞİSİ

 

Bilecik Belediyesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer güzel etkinlik ise ”Kalp Damar Sağlığı” konulu söyleşi olacak.

Bilecik Belediyesi ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan söyleşide; Acıbadem Eskişehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Utku Şenol, katılımcılara kalp damar sağlığı hakkında bilgiler aktaracak.

24 Şubat Cuma günü saat: 14:00’te gerçekleştirilecek olan söyleşiye bütün halkımız davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.