DOLAR
32,4908
EURO
34,7667
ALTIN
2.488,45
BIST
9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

Bilecik Belediyesi Rölyef Kurları Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Rölyef Kurları Devam Ediyor. Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenleri gözetiminde düzenlenen rölyef kurslarında onlarca kadın kursiyer, birbirinden güzel eserleri ortaya çıkarıyor.

Resim, müzik, halk oyunları, tiyatro kursları gibi kültür ve sanatta birçok aktiviteyi halkla buluşturan Bilecik Belediyesi, şehrin kültür ve sanatına renk katmaya devam ediyor.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam eden rölyef kursunda eğitim gören kursiyerler, yaptıkları çalışmalarla hem güzel eserler ortaya koyuyor hem de vakitlerini verimli şekilde değerlendiriyor.

Bilecik Belediyesi El Sanatları Kurs Öğretmeni Gülcan Özcan, rölyef kursları hakkında verdiği bilgide, çalışmalarında hem geleneksel hem de çağdaş motifleri ele aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Kurslarımız kadın erkek cinsiyeti ayrımı olmadan her bir bireyin katılabileceği, eğlence, dinlence ve terapi sanat alanlarıdır. Bizler de burada duygu düşünce, sevgi ve doğaçlamalarımızı katarak, kağıt rölyef üç boyutlu çalışmalarımız çok büyük bir keyifle sürdürüyoruz.

Devam eden kurslara her alanda katkı sağladığı için Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür ettiklerini kaydeden Özcan, ‘’Kadın kursiyerlerimizin katılımıyla rölyef kurslarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmanın hem sanatsal yönü var hem de eğitim boyutu var. Kursiyerlerimiz hem güzel eserler ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyor hem de vakitlerini en güzel şekilde değerlendirmiş oluyor. Bu anlamda bizlere bu güzel imkanları sunan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na kendim ve kursiyerlerim adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Kursiyerler de aktivitelerinin çok verimli geçtiğini belirterek, Başkan V. Subaşı ve Öğretmen Gülcan Özcan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.