DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK BELEDİYESİ RAMAZAN ŞENLİKLERİNİ KAPILARINI AÇTI

 

Bilecik Belediyesi tarafından 11 Ayın Sultanı Ramazan için hazırlanan Ramazan Şenlikleri, düzenlenen açılış programı ile kapılarını açtı

Eski Otogar üstündeki alanda hazırlanan Ramazan Şenliklerinin açılış programına; Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Semih Tuzak, Başkan Yardımcıları Ahmet Gürses, Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İyi Parti İl Başkanı Soner Hızlı, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Murat Önal, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Bir ay boyunca vatandaşlarımızın ücretsiz konser, tiyatro gösterileri ve geleneksel Ramazan etkinlikleri ile buluşacağı şenliklerde aynı zamanda şehir esnafımız tarafından kurulan stantlarda ilimize özgü lezzetler ve ürünler satışa sunuluyor.

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN:

‘’BİLECİKLİLERİN EN İYİSİNE LAYIK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’’

Programın açılışında konuşan Belediye Başkanı Semih Şahin, katılan bütün konuklara teşekkür ederek, şunları söyledi:

‘’Bir ay boyunca hemşehrilerimizin eski ramazanları tekrar bulacağı Ramazan şenliklerimize hoş geldiniz. Bizler, Bileciklilerin en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz. Bunun için önümüzdeki Ramazanları daha güzel, daha büyük aktivitelerle yaşatmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizi hem keyiflendireceğiz hem de sürpriz hediyelerle buluşturacağız’’ ifadelerini kullandı.

FASIL GRUBUNUN KONSERİ KEYİFLE DİNLENDİ

Orta Oyunu, Aşuk İle Maşuk, Meddah, Katip İle Katibe, Karagöz Hacivat Canlı Tiyatro, Keloğlan ile Geleneksel Oyunlar, Karagöz Hacivat Canlı Gölge, Sihirbaz gösterileri, Kavuklu ile Pişekar, Kukla Tiyatrosu ile İbiş ve Usta gibi karakter ve kahramanların gösterileriyle gerçekleştirilen Ramazan Şenliklerinde sahne alan Fasıl Grubu, konukları eskiye götürdü ve birbirinden güzel eseri paylaştı.

ORTA OYUNU, MEDDAH BİLECİK’TE TEKRAR YAŞANDI

Vatandaşlarımızın aileleri ile yoğun bir katılım gösterdiği şenliklerde ayrıca interaktif yarışmalar yapıldı, Orta oyunu ve Meddah gösterileri sahne aldı. Çocukların büyük bir keyifle takip ettiği Ramazan Şenliklerinde sahne alan orta oyunu ve meddah gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

ŞENLİKLERDE 2 ADET BİSİKLET İLE BİRLİKTE HEDİYELER VERİLDİ

Bilecik Belediyesi Ramazan Şenlikleri sonunda gerçekleştirilen çekilişte ise 3 vatandaşımız 2 bisiklet ile çeşitli hediyeleri kazanma şansı buldu.

Ramazan ayı boyunca düzenlenecek etkinliklerde her akşam vatandaşlarımız, birbirinden sürpriz hediyeyi alma şansı bulacak.

Çekilişte hediyeleri kazanan vatandaşlarımıza, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin tarafından verildi.

Şenlikler; Belediye Başkanı Semih Şahin ve beraberindeki üyelerin vatandaşlarımızla sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.