enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bilecik’te Yerel Üretim Dönemi: Parklar Kendi İmalatımız Kameriyelerle Güzelleşiyor

Bilecik’te Yerel Üretim Dönemi: Parklar Kendi İmalatımız Kameriyelerle Güzelleşiyor

Bilecik Belediyesi, şehir estetiğini artırmak ve vatandaşlara konforlu dinlenme alanları sunmak amacıyla park ve oyun alanlarında kapsamlı bir yenileme seferberliği başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki belediye atölyelerinde üretilen yerli imalat kameriyeler, şehrin dört bir yanındaki mahallelerde yerini almaya başladı.

Dört Mahallede Yeni Kameriye Montajı Tamamlandı

Belediye ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri önceliklendirerek modern ve dayanıklı kameriyelerin üretimini kendi atölyelerinde gerçekleştiriyor. Bu kapsamda; Ertuğrulgazi, Beşiktaş, İstasyon ve Osmangazi Mahalleleri başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan birçok noktada montaj işlemleri tamamlandı.

Dışarıdan hizmet alımı yerine belediye öz kaynaklarının kullanılması, hem bütçe tasarrufu sağlıyor hem de Bilecik’in ihtiyaçlarına en uygun şehir mobilyalarının üretilmesine olanak tanıyor.

Eskiyen Şehir Mobilyalarına Modern Dokunuş

Yürütülen çalışmalar sadece yeni imalatlarla sınırlı kalmıyor. Şehir genelindeki parklarda zamanla yıpranan ve görüntü kirliliği oluşturan mobilyalar da titizlikle yenileniyor:

  • Boyama ve Bakım: Eskimiş masa ve oturma alanları zımparalanarak yeniden boyandı.
  • Spor Aletleri Revizyonu: Parklarda yer alan dış mekan spor aletlerinin teknik bakımları yapıldı ve estetik görünümleri yenilendi.
  • Kötü Görüntüye Son: Kullanılamaz hale gelen mobilyalar, atölyelerde üretilen yenileriyle değiştirilerek parklar daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Başkan Melek Mızrak Subaşı’na Teşekkür

Mahalle sakinleri, yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasından ve yerel imkanların verimli kullanılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Parkların daha güvenli ve keyifli hale geldiğini belirten vatandaşlar, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve belediye personeline teşekkürlerini iletti.

Bilecik Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarını daha kullanışlı hale getirmek için şehir estetiğine yönelik çalışmalarına aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.