DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK SPORCULARIMIZI DESTEKLİYORUZ

BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK SPORCULARIMIZI DESTEKLİYORUZ

Bilecik Belediye Başkanlığı, Amatör Spor Kulüpleri’ne daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da maddi yardımda bulunmaya devam ediyor.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye başkanlığı tarafından yapılan yardımlara ilişkin yaptığı basın toplantısında ilimizdeki amatör spor kulüpleri yöneticileri ve oyuncuları ile basın mensuplarına konu hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Amatör Spor Kulüplerine bağlı takım yöneticileri ve oyuncuları katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, bugün baharla birlikte başka bir güzelliği, bereketi, birlik ve beraberliğin tablosunu oluşturduklarını kaydetti.

Konuşmasını; ”Temennimiz ve arzumuz böyle baharın gelişiyle birlikte şehrimizin sporunda da bir yenilenme ve büyümenin olmasıdır” ifadeleriyle sürdüren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Ben, bu başarının sadece futbolda değil, diğer tüm branşlarda da olmasını diliyorum ve Bilecik’imize birçok alanda şampiyonluklar getirmesini umuyorum. Bizler de Bilecik Belediye Başkanlığı olarak, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, temel hedefimiz, Şeyh Edebali’nin de dediği gibi ” İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile insanımıza hizmet etmek oldu. Malumunuz Bilecik Belediyesi olarak önceki dönemlerde 3 yıla yakın bir süreçte Bilecikspor’umuzu ligde tutma adına bir gayret içinde olduk. Ama şehrimizin o günkü potansiyeli takımımızı ligde tutmaya yetmedi. O günkü şartlar buna imkan vermedi. Bilecik Belediyesi olarak gerçekten büyük çaba gösterdik. Bir avuç futbolu seven arkadaşlarla bu gayreti gösterdik. Olmadıktan sonra bizler de bu işin öz kaynağına inerek, amatör sporu ve sporcuyu destekleme gereği duyduk. Ben bu anlamda gerçekten Amatör Spor Klubü Federasyonu yöneticilerini, çalışanlarını ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kulübümüz, Bilecik’te spor adına çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz de tesisleşme ile bu anlamda gerekeni yapıyor.”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ŞEHRİMİZİN FUTBOLU HAKKINDA UMUTLUYUM”

Bilecik’in gelecekteki futbol durumu hakkında umutlu olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

”Ama bir on yıl öncesine baktığımızda gerçekten müthiş bir karmaşa vardı. Yani ligde takımımız vardı ama neyin nerede ve ne zaman olacağı, ne olacağı belli değildi. İşte o günü kurtarmaya yönelik çalışmalar vardı. Ama bugün Allah’a çok şükürler olsun ki takımlarımız ve kurumlarımız arasında bir planlama var, bir düzenleme var. Biz de belediye başkanlığı olarak tabi ki lokomotif olmamız gerekiyor. Ancak lokomotif tek başına yetmiyor, buna vagonlar da lazım. Bununla birlikte tesis ve mekanların yanı sıra personel ve ekipman ihtiyacı giderilmiş olacak. Aynı zamanda sağlıklı bir koordinasyonun olması lazım. Bizler de işte bu anlamda bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ŞEHRİMİZİN EN AZ DÖRT MAHALLESİ’NDE, STANDARTLARA UYGUN SPOR ALANLARI OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ”

Bilecik Belediyesi olarak, önümüzdeki süreçte en az 4 mahalleye standartlara uygun spor alanları ve spor sahaları oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Dün Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile de görüştük. Karasu bölgesinde bulunan atıl haldeki spor sahasını yeni bir sentetik sahası haline getireceğiz. Bunu yatırım planı içine aldık. Yani orada en 1000 kişilik bir tribünün yanı sıra diğer öğeleriyle hizmete sunmak istiyoruz. Devamında belediye başkanlığı olarak Beşiktaş Mahallesi’nde 30 dönümlük bir alan arıyoruz ve kapsamlı bir spor ve yaşam adası oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz bu tür güzel spor alanlarını ilimizin en az 4 mahallesine kazandırmak. Bu anlamda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet gösterirken, bizler de belediyemizin bütçesinin verdiği imkanlar ölçüsünde güzel eserleri ortaya koymaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI: ”AMATÖR SPORA KATKI SAĞLAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuşmasında, amatör spora ve bu anlamda sporcu yetiştirmede emek veren tüm kesimlere teşekkür ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”İşte bizler böyle çalışırken, amatör spor kulüplerimiz de sizleri yetiştiriyor sizlere yarışma kültürünü aşılıyorlar. Evet gençler hayatta hep kazanma ve galibiyet olmaz. Yani yarışmak bir kültürdür. Sporda kaybetmek de kazanmak da vardır. Ama kazanmak hedefine yürümek lazım. İnsanların da adamlığı, kaybettiği zaman bundan ders çıkarıp gerekli sükuneti gösretmek ile belli olur. İnşallah sizlerin spor yapacağı alanlar oluşturursak ve maddi anlamda gerekli desteği verirsek, sizlerin de başarılı olacağınızı ve Bilecik’imizi ileriki dönemlerde başarılı bir tablo ile buluşturacağınıza inanıyorum. Ben böylece kulüplerimiz fedakarca çalıştırıp bu gayreti gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amatör spor kulüplerinin arasındaki birlik ve beraberliğini de kutluyorum. Amatör Spor Kulübü Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”SPORA VE SPORCUYA DESTEKLERİMİZ HEP SÜRECEK”

Spora ve sporculara desteklerinin hep süreceğini vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Bizim Bilecik Belediyesi olarak, bir sloganımız var; ‘Hep birlikte daha iyiye daha güzele’ diye. İşte bu sloganda belirtildiği gibi güzel günlerde ve güzel anlarda buluşmayı temenni ediyorum. Bu yıl da Bilecik Belediye Başkanlığı olarak, 5 bin TL’lik nakit yardım yapmayı planladık. Bunun ilk bölümünü bugün diğer kısmını da önümüzdeki sezonun başlayacağı süreç içinde teslim edeceğiz. Böylece bir nebze de olsa kulüplerimizin bu anlamdaki ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamış olacağız. İleriki yıllarda bunu kulüplerimizin de gelişim ve başarılarına göre daha üst noktalara da çıkarmayı amaçlıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını, güzel günlerde ve güzel anlarda tekrar buluşmayı diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

ASKF BAŞKANI NUSRET TOSUN:

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ise yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın şu ana kadar yaptığı desteklerden dolayı teşükkür ederek, ”Ben amatör spor kulüplerinin başkanı olarak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Amatör spor kulüplerine, diğer ilçelerdeki belediye başkanlarımızın da bu tür destekleri vermesini diliyorum. İnşallah bizler de bu destekleri karşılıksız bırakmayarak, şehrimizi sporda iyi yerlere getiririz” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecikspor, Ertuğrulspor, Edebalispor ve Esnafspor kulüplerinin yöneticileri ve oyuncularına teşekkür plaketi vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

6 3 4 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.