DOLAR
32,5610
EURO
34,8418
ALTIN
2.434,07
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik Belediyesi Matematik Müzesi’nde Eğitime Büyük Katkı Sağlanıyor

Bilecik Belediyesi Matematik Müzesi’nde Eğitime Büyük Katkı Sağlanıyor

Bu yıl binlerce öğrencinin ağırlanarak, matematik dersini severek ve dokunarak öğrendiği Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi’nde eğitim faaliyetleri devam ediyor.

‘Matematiğe Dokunmayan Kalmasın’ sloganıyla öğrencilerin ağırlandığı Matematik Müzesi’nde ziyaretçiler, matematik dersi çeşitli materyallerle dokunarak ve severek öğrenme imkanı buluyor.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın yakın ilgisi ve takibiyle sürdürülen eğitim çalışmasında uzman eğitmenler, öğrencilere birçok konuda bilgiler sunuyor.

4 Haftada Bin 300 Lise Öğrencisi Matematik Müzesini Ziyaret Etti

Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Matematik Müzesine 4 haftada 9 farklı liseden (lise 1 ve lise 2) sınıf öğrencileri ağırlanırken, müzeyi ziyaret eden öğrenci sayısı toplamda bin 300 sayısına ulaştı.

Matematik ve geometri alanında tarihte iz bırakmış kişiler hakkında bilgilerin de verildiği matematik müzesini; 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İbni-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ve Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine matematik müzesi ziyaretinde ulaşım Bilecik Belediyesi araçlarıyla ücretsiz şekilde karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.