DOLAR
32,5221
EURO
34,8484
ALTIN
2.428,53
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Belediyesi Maske Dağıtımı

Bilecik Belediyesi Maske Dağıtımı. Bilecik Belediyesi tarafından bir hafta içinde 170 bin adet maske, evler ziyaret edilerek, kapı kapı dolaşılarak teslim edildi.

Yeni tip koronavirüs (COVID-19)salgınıyla mücadele konusunda Bilecik Belediyesi, 2 aydır yoğun bir çabanın içerisinde. Hem fiziki anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamdaki çalışmalar ile Bilecik Belediyesi vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Yaklaşık 170 Bin Maske Dağıttı

Çalışmalar kapsamında ilaçlama, dezenfekte gibi faaliyetler dışında belediye personelleri evleri ziyaret ederek, vatandaşlara maske dağıtımı yapıyor. Vatandaşlar da bu hizmetten oldukça memnun olduklarını ifade ediyorlar. Bilecik Belediyesi çalışmalar kapsamında geçtiğimiz hafta itibariyle şehrin çeşitli noktalarında 50 bin adet maske, 30 bin eldiven, 12 bine yakın el dezenfektanı ve 500 adet de kiloluk dezenfektan dağıttı. Bu bir hafta içinde ise evler tek tek ziyaret edilerek, yaklaşık 170 bin adet maskeyi vatandaşlara dağıttı. Çalışmalar halen devam ediyor. Maske ulaşmayan vatandaşların Bilecik Belediyesi ile irtibata geçmeleri halinde en kısa süre içerisinde maskelerin ulaşmadığı evlere de maske ulaştırılıyor.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta itibariyle evlerde dağıtımı yapılan maske çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Destek Hizmetleri Müdürü Hikmet Şenol’dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Şahin, maske dağıtım çalışmasında yer alan personele teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi olarak halkımızın sağlığının korunması için yoğun bir çalışmanın içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Başkan Şahin, ”İki hafta gibi kısa bir sürede, şehrimizde çalınmadık tek bir kapı bırakmayarak, maske dağıtan arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Gerçekten arkadaşlarımız bu süre zarfında hiçbir ayrım gözetmeden bütün mahallelerimizi ev ev dolaşarak, maske dağıttı. 20’yi aşkın arkadaşımız bu çalışma kapsamında 220 bine yakın maske dağıttı. Çeşitli nedenlerden ulaşmadığını belirten vatandaşlarımıza da ulaştırmaya devam ediyoruz. Her zaman ilk önceliğimiz hemşehrilerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Çalışma arkadaşlarıma ve mümkün olduğunca evde kalmaya devam eden vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreci hep beraber atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.