DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
ALTIN
2.493,07
BIST
9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİLECİK BELEDİYESİ KÜÇÜK ERKEKLER HENTBOL TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

BİLECİK BELEDİYESİ KÜÇÜK ERKEKLER HENTBOL TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR
Bilecik Belediyesi Küçük Erkekler Hentbol Takımı, 6 hafta sürecek olan Küçük Erkekler Hentbol müsabakaları ile bölge şampiyonasına hazırlanıyor.
Bilecik Belediyesi, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Edebali Spor Kulübü ile Bayraktak Spor Kulüplerinin katılacağı karşılaşmalar ile Bilecik, hentbolda da ismini duyurmaya çalışıyor.
Bilecik Şeyh Edebali İmam Hatip Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda her hafta 4 spor kulübü arasında gerçekleştirilecek olan müsabakalar sonucunda 1. olan takım, Hentbol Bölgesel Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü İsmail Aynur’un organizasyonunda gerçekleştirilen karşılaşmalar 6 hafta boyunca sürecek.
Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde (EBBL) iyi bir başarıyı elde eden Bilecik Belediyesi, Bilecik Belediyesi Küçük Erkekler Hentbol Takımı olarak da Bilecik’in adını en güzel şekilde duyurmayı hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.