DOLAR
32,5291
EURO
34,9081
ALTIN
2.423,47
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Bilecik Belediyesi Bilecik’in Sesini Tüm Türkiye’ye Duyuruyor

Bilecik Belediyesi Bilecik’in Sesini Tüm Türkiye’ye Duyuruyor

Bilecik Belediyesi, gerek yerel basında gerek ulusal basında düzenlediği birçok program ve etkinlik ile sesini tüm Türkiye’ye duyurdu.

Son bir ay içinde düzenlenen programlar kapsamında 8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali başta olmak üzere şehrimizi, STAR TV, Kanal 24, TRT Avaz, AS TV, Diyanet TV, Mavi Karadeniz TV gibi ulusal yayın yapan kanallarda, yayınlanan, ”Yetenek Sizsiniz Türkiye”, ”Osmanlı ve Manevi Sultanlar”, ”Maceracı’’, ”Bir Sevdadır Karadeniz”, ”Seyyah Yolda”, ”Kadın Gözüyle” ve ”Medya Festival” gibi güzel programlarda Bilecik’in tarihi, kültürel ve sosyal yaşantısı hakkında birçok güzel enstantaneler izleyicilerle buluştu.

Etkinlikler kapsamında, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 8 Kasım’da başlayan ve 15 gün süren Tiyatro Festivali’nde, Çolpan İlhan, Ahmet Uz, Sinan Bengier ve Reha Bilgen’e ‘Kristal çınar onur’ ödülleri verilirken, festivalde, “Alo tımarhane”, “Bir garip izdivaç”, “Baş belası”, “Bu filmi görmüştüm”, “Hasta etme adamı”, “Aşka 103 adım”, “Uçurtmanın kuyruğu”, “Sultan II. Abdülhamit Han”, “Üzgünüm Leyla”, “Bakar mısınız?”, “Aşka geldik” ve “Kim öle kim kala” adlı oyunlar sahnelendi.

Hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile torunu Mana Uygur’un da sahne aldığı festivalde, Çiğdem Batur, Suna Keskin, Özge Özberk, İlker Ayrık, Deniz Akkaya, Umut Oğuz, Barbaros Uzunöner ve Yıldırım Öcek, Serkan Atar, Bülent Seyran, Tolga Yeter, Sedat Bilenler, Arda Esen,’in de yer aldığı 77 ünlü sanatçı sahne aldı.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

STAR TV ekranlarında milyonlarca kişi tarafından takip edilen ”Yetenek Sizsiniz Türkiye” Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bileciklilerle buluştu.

Çekimler kapsamında Bilecik’te bulunan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Alp Kırşan ve Eser Yenenler, hem Bilecik için hem de Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi hakkında övgü dolu sözlerle bahsettiler.

Sunucu Alp Kırşan ve oyuncu Eser Yenenler, Bilecik’i çok sevdiklerini ve çeşitli programlar kapsamında şehre gelmek istediklerini belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.