DOLAR
32,2617
EURO
34,7841
ALTIN
2.402,98
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik Belediyesi Başkan V. Subaşı İstanbul’dan Gelen Otobüsü Test Etti

Bilecik Belediyesi Başkan V. Subaşı İstanbul’dan Gelen Otobüsü Test Etti. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilecik Belediyesi’ne kazandırılan otobüsün direksiyonuna geçerek, test sürüşü yaptı.

Vadi Parktaki düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, daha sonra otobüs direksiyonuna geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Bilecik Belediyesine otobüs kazandırıldığını hatırlatan Başkan V. Subaşı, “Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilgili tüm birim yetkililerine teşekkür ediyorum. Otobüsümüzün bugün test sürüşünü yaptık. Aracımızı, vatandaşlarımızın güzel hizmet alacağı alanlarda kullanıma sunacağız.” Dedi.

Başkan V. Subaşı ayrıca ‘’Buradan da bir müjdeyi vermek istiyorum’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Otobüsümüz için kadın sürücüler aramaktayız. Başvurularınızı Belediye Başkanlığımıza yapmanızı rica ediyoruz. Otobüsümüzün ayrıca çok güzel bir detayı var. Engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği şekilde bir özelliği var. Bu da yüzümüzü güldüren harika bir detay oldu. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.