DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Belediyesi Asfalt İhalesi Gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi Asfalt İhalesi Gerçekleştirildi. Bilecik Belediyesi tarafından devam eden altyapı çalışmaları kapsamında biten alanlarda yapılacak olan asfaltlama çalışmaları için ihale gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve şehrin kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ayrılarak mağduriyetlerin giderildiği çalışmanın üst yapısında kullanılacak asfalt için ihale yapıldı.

Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı salonunda yapılan ihale; Bilecik merkez muhtelif cadde ve sokaklarda sıcak asfalt kaplama, aşınma, binder ile kaplanması ve yolların asfalt betonu hazırlanarak tamir ve bakımının yapılması, finişer ile asfalt yama yapılması adıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilecek çalışma kapsamında 7 bin ton asfalt tamir ve bakım aracı ile aşınma asfalt yapılması, 3 bin ton finişer ile aşınma asfalt yama çalışması, 4 bin ton finişer ile binder asfalt yama-kaplama çalışması, 3 bin ton plentmix temel yapılması gerçekleştirilecek.

Çalışmada ayrıca 500 metreküp asfalt kazıma makinası ile her cins bitümlü karışım kaplamaların kazılması, 500 metreküp malzemenin Bilecik Gülümbe döküm sahasına asfalt kazıma makinası ile her cins kazılan malzemelerin nakil işi yapılacak.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı gerçekleştirilen ihale hakkında yaptığı değerlendirmede ‘’25 Mayıs Çarşamba günü asfalt ihalemiz gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale komisyonda tüm yönüyle değerlendirilecek. Yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını ayrı tutarak gerçekleştirdiğimiz çalışmamızı asfaltlama ile tamamlamış olacağız. Böylece vatandaşlarımızı çamur ve tozdan kurtarmış olacağız. Bizlere bu önemli ve büyük çalışmada sabır göstererek destek verdikleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.