DOLAR
32,4136
EURO
34,6334
ALTIN
2.386,25
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C

Bilecik Belediyesi Artan Maliyetler Dolayısıyla Ek Kredi İstedi

Bilecik Belediyesi Artan Maliyetler Dolayısıyla Ek Kredi İstedi. Bilecik Belediyesi yapımına devam ettiği Bilecik Kanalizasyon, Yağmursuyu ve Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Rehabilitasyonu Projesi hakkında İller Bankası ile ortak bir toplantı düzenleyerek bilgilendirme sunumu yaptı.

Bilecik Belediyesi Vadipark Tesislerinde düzenlenen toplantıya Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Başkan Yardımcıları Vedat Kazıcı, Hüseyin Yıldız ve Melih Tüfekçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri katıldı. Proje hakkında bilgilendirme için İller Bankası Yapım ve Uygulama İşleri Şube Müdürü Esin Osmanoğlu, İller Bankası Ana Kontrolörü Zekeriya Kurt, yüklenici firma Holoğlu İnşaat adına temsilen Kürşad Yıldız ile Bilecik Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Gürkan Akyurt ve çevre mühendisi Turgay Gül hazır bulundu.

Toplantının ana gündem maddelerini projenin başından itibaren gelinen sürecin son durumu, ek kredi talebi ve iş artışı oluşturdu. Proje hakkında ek kredi taleplerinin gerekçeleri, İller Bankası ve belediye yetkilileri tarafından yapılan sunumla katılımcılara detaylı bir şekilde açıklandı. Ayrıca yapılacak iş artışının hangi noktalarda ve ne şekilde yapılacağı açıklanan sunumla birlikte, Bahçelievler yağmursuyu hattı, Ertuğrulgazi Mahallesi kanalizasyon hattı ve Atıksu Arıtma Tesisi Rehabilitasyonunun projeye dahil edileceği belirtildi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı artan maliyetlerin proje bütçesinde sorun oluşturduğunu ve yetmediğini dile getirerek söze başladı. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı bu toplantının yapılmasının hem proje hakkında kamuoyunu bilgilendirmek hem de görüş alışverişinde bulunmak adına güzel ve gerekli bir organizasyon olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.