DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bilecik Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bilecik Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bilecik Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı pazartesi oturumu, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıda 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (a) bendine istinaden 2024 yılına ait Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşüldüğü toplantıda ayrıca 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendine istinaden 2024 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (f) bendine istinaden 2024 yılında uygulanacak Ücret ve Tarifeler ile ilgili Ücret ve Tarife Komisyonu raporunun görüşüldüğü oturumun bir diğer maddesi, 1/1000 Ölçekli Bilecik (Merkez) İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Hükümlerinde değişiklik yapılması konusuna ilişkin İmar Komisyonu raporu görüşülerek karara bağlandı.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin (p) bendine istinaden Ödemiş Belediyesi ile Belediyemiz arasında Kardeş Kent İlişkisi kurulması ve Kardeş Kent protokolü imzalamak üzere Belediye Başkan Vekiline yetki verilmesi konusunun görüşüldüğü toplantıda ayrıca ulaşımda kartlı sisteme geçilmesi konusu görüşüldü. Buna göre yapılacak düzenleme ile ilgili olarak meclis üyelerinin bilgilendirilmesi ve gerekli konuların görüşülmesi için konu Hukuk Komisyonuna sevk edildi.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendine istinaden Ödenek Aktarma konusunun görüşüldüğü toplantıda ayrıca 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 55. maddesi gereğince 2022 yılı Sayıştay Denetim sonuçları hakkında meclis üyelerine bilgi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.