DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Bilecik Belediyesi 9.Geleneksel Çocuk Festivali

Bilecik Belediye tarafından “9. Geleneksel Çocuk Festivali” düzenlendi.

Belediye önünde başlayan kortej yürüyüşüne Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Saadettin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, daire müdürleri ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Kortej yürüyüşü Atatürk Bulvarı üzerinden devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Buradaki törene katılan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir,düzenlenen festivalle çocukların mutluluğuna ortak olduklarını ve mutluluklarını paylaştıklarını, çocukların yalnızca aileleri için değil millet, devlet ve yerel yönetimler içinde kıymetli olduğunu söyledi.
Sağlık ve sıhhat içerisinde iyi yetişmiş, ahlaklı ve geleceğe hükmedecek gençler olarak en iyi imkanlardan faydalanmalarını temenni eden Vali Nayir, “Devlet olarak biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Aileleriniz ve aynı zamanda yerel yönetimlerimiz bu fedakarlıktan geri durmuyorlar. Sizler ailelerinizin birer ışığı, milletimizin geleceğine yön veren birer yetişmiş fertler olarak inşallah gelecekte de bu neşenizi, şevkinizi ve heyecanınızı muhafaza edip, ailelerinize ve ülkemize güzel bir gelecek hazırlayacaksınız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Yağcı ise çocuklar ve Bilecik adına güzel bir günü yaşadıklarını belirterek, “Çocukları çok seviyoruz. Güzel bir gelecek bırakmak için çaba gösteriyoruz. Yaşadığımız her yerde bundan sonra sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve insanı değerler en üst noktada olmasını istiyoruz. İnsanlar birbiriyle kavga etmesin, kucaklaşsınlar. İnsanlar arasında fitne, fesat olmasın, dünyada güzellikler ve kardeşlikler olsun. Ülkemizin kıymetini bilelim. Sizler gelecek dünyamızın mimarları olarak ülkemizi daha üst noktalara götürün” dedi.

Halk oyunları ve kukla gösterilerin ardından Vali Nayir, Belediye Başkanı Yağcı ve protokol üyeleri, çocuklar için hazırlanan oyun gruplarını gezdi.
Bilecik Belediyesi 9.Geleneksel Çocuk Festivali festival 3 gün sürecek.
DSC_0965

DSC_1004

DSC_0805

DSC_0811

DSC_0814

DSC_0851

DSC_0855

DSC_0859

DSC_0875

DSC_0879

DSC_0896

DSC_0899

DSC_0915

DSC_0927

DSC_0933

DSC_0935

DSC_0796

DSC_0777

DSC_0789

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.