DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ 24 SAAT TÜM EKİPLERİYLE GÖREV BAŞINDA

Dün şehrimizi etkisi altına alan kar yağışı kapsamında Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele ekipleri, gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında koordineli çalışan Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Karla Mücadele Ekiplerine, kar yağışının yoğunluğu nedeniyle Mezarlıklar İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden oluşan destek ekipleri de karla mücadele ekiplerine dâhil oldu.

Belediye Başkanı Selim YAĞCI, gece devam eden karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Aralıksız süren çalışmalar kapsamında Başkan Selim YAĞCI ekiplere motivasyon amacıyla baklava ikram etti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle devrilen ağaç ve dalları, vatandaşların rahat bir şekilde yürümeleri ve trafiğe kapanan yolları açmak amacıyla temizlemeye devam ediyor.

Ekipler öncelikle Hastane yolu, Minibüs güzergâhları, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve kurumlar başta olmak üzere, ana arter ve tüm mahalle aralarına girerek vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırabilmek için kaldırımlar ve yol çalışmalarını sürdürülüyor.

İl Şube Trafik Müdürlüğü ve Bilecik Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada son olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından hususi araçları ile zorunlu kalmadıkça çıkmamaları, toplu ulaşım araçlarını tercih etmelerini veya araçlarında zincir olmadan çıkmamaları konusunda uyardı.

DSC_1269 DSC_1271 DSC_1279 DSC_1284 DSC_1294 DSC_1301 DSC_1315 DSC_1321

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.