DOLAR
32,4847
EURO
34,5827
ALTIN
2.482,13
BIST
9.566,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BİLECİK BELEDİYE MEZBAHASINA HACCP VE ISO 22000 BELGESİ

BİLECİK BELEDİYESİ MEZBAHASI HACCP VE ISO 22000 KALİTE STANDARTLARINDA HİZMET VEREREK HİZMET KALİTESİNİ TAÇLANDIRIYOR
Bölgesindeki örnek tesislerden biri olan Bilecik Belediyesi Mezbahası, yapılan HACCP ve 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemleri iç denetim  ve yönetim gözden geçirme toplantılarını gerçekleştirip, bağımsız denetime girerek kalite standartlarına uygun ve  hazır hale getirildi.
Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve  hizmet vermeye başlayan Bilecik Belediyesi Mezbahasında yapılan son teknik ve hijyenik yeni tekonolojik sistemler ile geliştirilerek son hale getirildi.
“Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları” (HACCP)  kalite yönetim sistemleri kapsamında önemli bir çalışmaya imza atan Bilecik Belediyesi,  yapılan iç denetim ve yönetim gözden geçirme toplantısı ile gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının tamamlanmasına ilişkin çalışmasını tamamladı.
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Strateji Geliştirme Müdürü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan, İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu,  Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ve Veteriner Hekim Şenol Özgen’den oluşan iç tetkik ekibi tarafından, iç denetimi yapılan Belediye Mezbahası, daha sonra; Başkan Yardımcıları Nihat Can, Abdullah Ay, Abdullah Tetik ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan tarafından gerçekleştirilen Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı ile yapılan tetkikler değerlendirilerek, belge almaya ve kaliteli bir hizmet vermeye hazır hale getirildi.
Şehir insanının daha hijyenik ortamlarda hızlı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla hazırlanan Bilecik Belediyesi Mezbahası vereceği hizmet ile bölgenin ve ilin örnek tesislerinden biri haline getirildi.
2012 yılından bu yana  ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile vatandaş odaklı %100 kaliteli hizmet anlayışını sürdüren Bilecik Belediyesi,  ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ve HACCP güvencesi ile hizmet kalitesini taçlandırarak, daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet verecek.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ”Bilecik Belediye Başkanlığı olarak çalışmalarımızın odak noktasına hep insanımızı koyduk. Osmanlı Devleti’nin Manevi Kurucusu Şeyh Edebali Hazretlerinin ”İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” düsturunu, felsefe ve misyon edinerek çalışmalarımızı bu anlayış ile sürdürmekteyiz. Bu anlamda şehrimize kazandırdığımız Mezbahamız başta olmak üzere hijyenik ve sağlıklı hizmetin verilmesi gereken diğer mekanlarımızda da bu hizmeti taçlandırma ve belgelendirme adına güzel bir çalışmayı neticelendiriyoruz. Aynı zamanda yapacağımız çalışmalarda gıda güvenliğine dikkat çekerek, kurumsal anlamda da şehrimizdeki diğer kurum ve iş yerlerine de örneklik teşkil edeceğimizi umuyorum. Yaptığımız çalışmalar şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.