DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz Ayı İkinci Birleşimi Yapıldı. Bilecik Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci birleşimi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde canlı yayın ile düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Semih Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda 4 gündem maddesi görüşüldü:

Bilecik Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisinde uygulanacak aidat ücretlerinin ve tarifelerinin belirlemesi konusu görüşülerek karara bağlandı.

Buna göre Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisinden yararlanmak için aylık 650 TL; Bilecik Belediyesi personeline 450 TL, Şehit ve Gazi ailesi çocukları ile kardeş indiriminden yararlanmak isteyen aileler için yüzde 50 oranında indirim yapılması ve ihtiyaç sahibi ailelerin de maddi durum tespiti sonrasında uygun bir oranın belirlenmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi.

Oturumun diğer maddesi olarak Bilecik merkez, Pelitözü Mahallesi, 217 ada, 17,24,25,26,30,32 ve 35 numaralı taşınmazların satın alınması konusu için İmar Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Yapılan görüşme sonrasında söz konusu gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Temmuz ayı meclis toplantısı Perşembe oturumunda ele alınan oto yıkama ve halı yıkama yerlerine işyeri açma ve çalışma ruhsatı verilmesine ilişkin yönetmelik taslağı konusu görüşüldü. Buna göre imar komisyonundan gelen rapor görüşülerek, oto ve halı yıkama yerlerinin en az 100 metrekare olması şartıyla hazırlanan yönetmelik, oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis toplantısında ek gündem maddesi olarak ise Bilecik Merkez Gülümbe Köyü’nde Uygulama alanında kalan 3407, 3408, 3371, 3372, 5546 ve 5547 numaralı taşınmazların yurt alanına dönüştürülmesi şeklinde hazırlanan imar plan değişikliği, öncesinde İmar Komisyonunda görüşüldü daha sonra, meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.