DOLAR
32,5622
EURO
34,9871
ALTIN
2.430,07
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Belediye Meclisi Eylül 2020

Bilecik Belediye Meclisi Eylül 2020. Bilecik Belediye Meclisi Eylül 2020 belediye meclis toplantısı Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin başkanlığında yapıldı.

Bilecik Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Belediye Başkanı Semih Şahin, başkanlığında gerçekleştirildi.

Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısında  7 gündem maddesinin görüşülerek, karara bağlandı.

Toplantıda, teknik hizmetler sınıfında boş olan 5. Derece mimar kadrosunun iptal edilerek, yerine teknik hizmetler sınıfı 8. Derece tekniker kadrosunun ihdas edilmesi konusu görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi.

Sözleşmeli tekniker olarak çalışan personelin ücretinin belirlendiği toplantıda ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Sosyal Tesisine isim verilmesi konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonrasında tesise, oy çokluğuyla Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi adı verildi.

Başkan Şahin;

”Zübeyde Hanım adını daha büyük eserlere vermeyi planlıyoruz”

Gerçekleştirilen toplantıda Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin, tesise verilecek ismin Zübeyde Hanım olması talebine ise Başkan Şahin, ”Zübeyde Hanım hepimiz için çok değerlidir. Bizim bu anlamdaki düşüncemiz, Zübeyde Hanım ismini bu şekildeki ayrı ve büyük bir çalışmaya vermek şeklindedir. Çünkü sözü edilen tesis Bilgi Evi’nin alt katında yer alan bir birim. Dolayısıyla bu şekilde daha birçok eser yapmayı planlıyoruz ve Zübeyde Hanım ismini böyle büyük bir esere vermek daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

İmar plan değişikliğine ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda ayrıca Başkan Şahin, doğum günü olan meclis üyelerinin doğum günlerini kutlayarak, hediye takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.