DOLAR
32,3799
EURO
34,7028
ALTIN
2.397,81
BIST
10.050,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C

Bilecik Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya Su Kesintilerine Tepki Gösterdi

Bilecik Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya Su Kesintilerine Tepki Gösterdi

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya Pazartesi gününden beri devam eden su kesintileri ile ilgili olarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bilecik Belediyesine yüklendi.

Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bu konu ile ilgili 3-4 gündür belediyenin oluşturmak istediği, ‘Bu durumdan Karasu Birliği mesuldür’ algısı tam bir tatlı su kurnazlığından başka bir şey değildir. Bu hattın maliyeti çok düşük olmasına rağmen çok yüksek miktarda su bedelleri hatta entegre ederek ödettirdikleri atık su bedelleri karşılığında ne doğru düzgün su hizmeti alabiliyoruz, ne de atık su hizmeti alabiliyoruz. 4 yıldır artan nüfusa bugün yaşandığı gibi zor günlerde hitap edecek farklı bir alternatif üretmek şöyle dursun geçmişte aktif olan soğuk su mahallesindeki su kuyularını aktif etmeye çabalamak bugün ancak akıllarına geliyor. Neden o kadar su gelirine rağmen alternatif bir su kaynağı aramak 4 yıldır akıllarına gelmiyor. Maalesef halka hizmet gibi bir kaygıları olmadığı için onlar sadece eşini dostunu CHP teşkilatını ve avanesini belediyeye doldurup hizmet için ayrılması gereken kaynakları bu kişileri sözde çalıştırarak onlara peşkeş çekmeyi biliyorlar. Hakkıyla çalışan bir çok arkadaşımız kenara köşeye atılıp sırf bunların zihniyetine hizmet etmiyor yada usulsüz harcamalarının altına imza atmıyorlar diye pasifize edildi. İş bilmez liyakatsiz menfaatperest yöneticiler ve siyasetçiler söz sahibi olunca işte şehir bu hale geliyor. Vatandaş mağdur ediliyor ama kabahatli kim o kurum bu Birlik işiniz gücünüz algı işiniz gücünüz yalan. Sormazlar mı bu hat kaçıncıya sorun çıkarıyor bütün ilçeler alternatif çözümler üretirken şu an bu sıkıntıdan etkilenmezken siz neredeydiniz? Orada burada milleti toplayıp gezmeye gideceğinize orada burada şirin gözükmek için pozlar vereceğinize şehrin sorunlarını dert edinip çözümler üretseydiniz Bilecik halkı bu sıkıntıları çekmezdi. Aynı su aynı kesintisi Söğüt, Bayırköy ve Osmaneli’nde de var ama sular akıyor neden çünkü kendi kaynaklarını bularak yada artırarak vatandaşlarını mağdur etmemek için önceden önlem almayı akıl etmişler peki sizin aklınız nerede?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.