DOLAR
32,5359
EURO
34,8817
ALTIN
2.429,89
BIST
9.767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN GEÇİCİ İŞÇİ ALIM DUYURUSU

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN GEÇİCİ İŞÇİ ALIM DUYURUSU

Bilecik Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları kapsamında geçici olarak çalıştırılacak personel alınacağı bildirildi.

Bilecik Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, konu hakkında şu bilgilere yer verildi:

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü 27/04/2015 tarih ve 36 sayılı yazılar ile yaz aylarının gelmesi ile birlikte dış mekanlarda yaptıkları faaliyetlerin artış göstermesi ve yeşil alan miktarını nher geçen gün artması sebebiyle mevcut personellerle zorunlu olarak yapılması gereken sulama, çim biçme, ilaçlama, çanak açma, gübreleme, budama vb. gibi işleri yetiştirmekte güçlük çekilmesi nedeniyle 1 adet şoför (E sınıfı ehliyetli) ve 29 beden işçisi olmak olmak üzere toplam 30 geçici işçi alınacaktır. Belediye Meclisimizin 02/12/2014 tarih ve 2014/95 sayılı kararı doğrultusunda 2015 yılında 5 ay 29 gün süreyi geçmecek şekilde çalıştırılmak üzere öğrenim seviyesi aralığı ilköğretim -ortaöğretim olmak üzere 1 şoför ve 29 beden işçisi olmak üzere toplam 30 kişi, noter huzurunda 1’e bir asil ve 1’e üç yedek kura çekimi sonucunda belirlene isimlerle mülakat yapılması sonucunda işe başlatılılmaları sağlanacak. Kura çekimi 29/05/ 2015 günü saat: 09:00’da Belediyemiz Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Küçük Salonda, mülakat ise 04/06/2015 günü saat: 09:00’da Belediyemiz Encümen Salonu’nda yapılacaktır.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, 21 Mayıs 2015 tarihine kadar içerisinde Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge yada beyan verenlerin başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ve Bilecik Belediye Başkanlığının yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere Bilecik Belediye Başkanlığına bildirilecektir. Noter huzurunda çekilen kurada belirlenen asil ve yedek adaylara Bilecik Belediye Başkanlığınca tebligat yapılacaktır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvuru alınır. Kuraya tabi bu talebe şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı adresler dikkate alınır. Bilecik Merkez İlçe dışında ikamet edenlerin başvuruları kabul edilmez.

BELEDİYE LOGO copy copy (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.