DOLAR
32,3009
EURO
35,1382
ALTIN
2.274,29
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C

Bilecik Belediye Başkanlığı Zeynep Berra Doğan’a Emanet

Bilecik Belediye Başkanlığı Zeynep Berra Doğan’a Emanet. Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenleri ağırladı.

Atatürk İlkokulu Müdürü Zeki Başdemir, Öğretmen Emrah Pınarbaşı ve öğrencilerden Zeynep Berra Doğan, Zehra Karaçay ve Mert Tuna Sidar, Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret etti.

Başkan Vekili Subaşı, aynı zamanda kendisinin öğretmeni olan Zeki Başdemir ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeynep Berra Doğan, Başkan Vekili Subaşı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı, başkan olduğunda gerçekleştirmek istediği hedeflerini açıkladı.

Okulu ve mahallesi için yeşil alan ve park isteğinde bulunan Zeynep Berra Doğan, Bilecik’te ilk kez kadın belediye başkanı gördüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı da aynı zamanda öğrencisi olduğu Okul Müdürü Zeki Başdemir ve öğrencileri ağırladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, çocukların belediye çalışmalarında ilk öncelikli grup olduğunu sözlerine ekledi.

Geleceğin en iyi yöneticilerini yetiştirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Vekili Subaşı, Bilecik Belediyesi olarak çocuklar ve eğitime yönelik güzel projelerinin olduğunu belirtti.

Başkan Vekili Subaşı, 23 Nisan bayramı kapsamında birçok etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, öğrencileri davet etti.

Ziyaret Başkan Vekili Subaşı’nın öğrencilere hediye vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.