DOLAR
32,5748
EURO
34,8890
ALTIN
2.436,58
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre Bilecik’te %50,64’lük oranla ve 16.464 oy alarak Belediye Başkanı seçilen Semih Şahin mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Soner Hızlı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri,  il binasında toplanan partililer ile birlikte yürüyerek Bilecik Adliye Sarayına gelen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, il seçim kurulunda düzenlenen mazbata töreninde mazbatasını teslim alarak resmen göreve başladı.

Belediye Başkanı Şahin burada yaptığı konuşmada tüm Bilecik adına mazbatayı teslim aldığını belirterek, herkesin belediye başkanı olarak Bilecik’e hizmetlerini sunacağını söyledi. Bir umutla Bilecik’e geldiğini ifade eden Şahin, bu umudu arttırarak hizmetlere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Şahin, mazbata töreninin ardından Bilecik Adliye Sarayı önünde beraberindekilerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Buradan Cumhuriyet Meydanına geçen Belediye Başkanı Şahin, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından burada toplanan kalabalığa seslenen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, ”Atamın önünde konuşmak benim için büyük bir bir gurur kaynağı. Hep birlikte Cumhuriyetimizin ilkelerini koruyacağız. Biz bir umudun iktidarı olarak geldik. Korkuyu yenerek geldik. Bu korkuyu oluşturanları yendik. Yoksa bizim için rakip yok. Bütün Bilecik bizim, 70 bin için geldik. Bizden sonra belediye Bilecik’te yaşayan 70 bin için çalışacak.  Hep birlikte umudun iktidarı olarak geldik. Hep birlikte gülerek, mutlu olarak yaşamak için çalışacağız. Hep birlikte bunu 5 yıl boyunca yapacağız ama 70 bin kişi için yapacağız. Herkes bizim vatandaşımız. Seçim vaatlerinde dediğim gibi adaletli olacağız. Biraz da kibar olacağız. Fazla kibarlık kalmamış ama biz kibar olacağız. ” ifadesinde bulundu.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Semih Şahin beraberindekilerle birlikte yürüyerek görevi teslim almak üzere Bilecik Belediyesine geçti.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.