DOLAR
32,2757
EURO
35,1528
ALTIN
2.276,15
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Yarınlarımızın mimarı bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Şahin, mesajında: “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır” diyen Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk eğitim ve öğretimin bir ulus için ne kadar önemli olduğunu bu özlü sözü ile bizlere anlatmıştır.

Bilecik Belediyesi olarak eğitime, çocuklarımız, gençlerimiz ve öğretmenlerimize yönelik yapılan bütün çalışmalarda her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Eğitime, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunun bilincindeyiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini benimsemiş bir eğitim anlayışı ile toplumumuzun geleceğini inşa edecek kişiler hiç kuşkusuz öğretmenlerdir.

 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

 

Bu anlayışla, öğretmen bir ailenin ferdi olarak ne büyük cefa ve vefa ile mesleklerini devam ettirdiğini bildiğim öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerim ile kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.