DOLAR
32,3752
EURO
34,7818
ALTIN
2.434,64
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
20°C
Bilecik
20°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Viyana Temasları

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Marmara Belediyeler Birliği Üst Düzey İstişare toplantısı kapsamında Avusturya’nın başkenti Viyana’da temaslarda bulundu.
Birlik üyelerinden Balıkesir, Bağcılar, Büyükçekmece, Lüleburgaz Kırıkkale ve Yenimahalle Belediye başkanları ve birlik genel sekreteriyle birlikte Viyana’ya giden Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yerel yönetimlerle ilgili değişik konferans ve toplantılara katıldı.
11 – 14 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrimiz için faydalı ziyaret ve görüşmelerde bulundu.
Panoramik şehir turu ve Viyana Büyükşehir Belediyesi ziyareti ile devam eden program kapsamında ayrıca İnşaat ve Teknoloji Üst Düzey Grubu, UNESCO Kültür Mirası Özel Temsilcisi Mr. Rudolf Zunke ile otobüs turu aracılığıyla Viyana’da tarihi bina ve yerler gezildi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Viyana temasları kapsamında ayrıca İnşaat ve Teknoloji Üst Düzey Grubu Medya Sözcüsü eşliğinde Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projeleri yerinde inceledi.
Program kapsamında ayrıca Atık Yakma Tesisi ve Viyana’da bulunan Avrupanın en büyük Enerji Hizmet Sağlayıcısı birimi ziyaret edildi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı programda Avusturya Şehircilik Bakanı Müsteşarı Aslıhan Bozatemur, Avusturya Şehircilik Bakanı Dr. Mıçhael LUDWING ve Türkiye Viyana Başkonsolosu Tayyar Kağan Atay ile görüşme fırsatı buldu.
Bilecik ve diğer üye belediyeler adına güzel ve faydalı bir program olan Viyana temasları 14 Kasım Cuma günü tamamlanacak.

viyann (2) viyann (3) viyann (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.