DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
ALTIN
2.431,05
BIST
9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN TAZİYE MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker Osman Er ve Şehitlerimiz hakkında taziye mesajı yayımladı.

Başkan Yağcı Mesajında;

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde vatani görevini canla başla yerine getiren can yavrularımız, aziz Mehmetçiklerimize kurulan hain pusu sonucu 5 askerimiz bu vatan için canlarını feda etti. Şehitlerimiz arasında İlimiz Osmaneli İlçesinde yaşayan İsmail ve Hayriye oğlu Piyade Er Osman Er Şehitlik Mertebesine Ulaştı. Allah bu kötü emelleri üzerine yük edinen tüm hainleri Kahrı Perişan etsin, hedeflerine ulaşmaya fırsat vermesin.

Mübarek Ramazan ayı ve bayramın sevincini yaşadığımız bu günlerde hain terör örgütü yine kendisine yakışanı yaparak alçak ve kalleşçe bir saldırıda bulundu ve yüreğimize yangın ateşi düşürdü. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazandan aldığımız feyiz ve güçle Milletçe bir ve beraber olacağız, kenetleneceğiz. Hain ellerin istediği birliğimizin bölünmesine ve hain emellerinin gerçekleşmesine her zaman olduğu gibi yine fırsat vermeyeceğiz. Bu noktadaki kararlılığımız milletçe sonuna kadar devam edecektir. Tez zamanda ülkemizin ve milletimizin bu musibetten kurtulacağına olan inancımız tamdır.

Bugün canlarını vatan uğruna genç yaşta feda efen başta şehidimiz Osman Er olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Başta Kederli aileleri olmak üzere Türk Silahlı kuvvetlerimize, milletimize başsağlığı diliyorum ve Cenabı Hakkın bizlere bu acıyı bir daha yaşatmaması için dua ve niyaz ediyorum.

Şehitlerimiz ebediyen yüreğimizde yaşayacak ve medeniyet yolculuğumuzda memleketimizin gelişimine ışık tutacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.