DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:”HAİN SALDIRILARI LANETLİYORUZ”

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”YURDUMUZUN DEĞİŞİK BÖLGELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN HAİN SALDIRILARI LANETLİYORUZ”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, PKK’lı teröristlerin Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde İlçe Emniyet Amirliği, Emniyet Lojmanları ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada; ”Yurdumuzun değişik bölgelerinde gerçekleştirilen hain saldırıları lanetliyoruz” dedi.

Açıklamasına; ”Saldırıda şehit olan polis memuru ile aralarında aile fertlerinin de bulunduğu 5 insanımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” ifadesi ile başlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Hain terör örgütü, yurdumuzun çeşitli bölgelerinde çocuk, genç ve yaşlı demeden kendilerine yakışır şekilde alçakça saldırılarını yapmaya devam ediyor. Diyarbakır Çınar ilçesinde, tahrip gücü çok yüksek bomba yüklü kamyonet, roketatar ve otomatik silahlarla saldırıya geçen terör örgütü mensupları, yine ocaklar söndürdü, arkasında yetim ve mahzun insanlar bıraktı. İçinde bulunduğumuz kış mevsiminin de ağır şartlarına aldırmadan insanları evsiz, yurtsuz bırakan bu hain terör örgütü, bütün bu alçaklıklarına rağmen Milletimizin birliğini bozamayacak, beraberliklerine halel getirmeye güçlerini yetirmeyeceklerdir. Bütün bu saldırılarındaki vahşetin şiddeti, hep bu birlik ve beraberliğimize olan kinlerinden dolayıdır. Bizim bu noktada millet olarak tek dayanağımız teröre inat, bir olmak, beraber olmak ve bu kötü günleri kenetlenerek, def etmektir. Bu anlamda Cenabı Allah’tan güç istiyoruz, sabır istiyoruz, irade istiyoruz.

Diğer yandan ülke, din, dil ayrımı gözetilmeden gerçekleştirilen terör eylemleri sadece ülkemizi hedef almamakta, diğer ülkelere mensup insanları da vahşide katletmektedir. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sultanahmet’te gerçekleştirilen vahşi saldırıda yine 11 insan hayatını kaybetti. Ülkemizde misafir olan ve hiçbir şekilde ölmeyi hak etmeyen bu insanlara karşı gerçekleştirilen insanlık dışı saldırıya bütün dünyanın karşı koyması ve buna göre tavır alması gerekir.

Yeni yılın ilk günlerinde meydana gelen bütün bu terör eylemlerini kınıyor, Cenabı Allah’tan, bu yeni yılda bizleri, vatandaşlarımızı, dindaşlarımızı ve bütün dünya insanlarını terörden ve insan katliamından uzak bir yaşam ile buluşturmasını niyaz ediyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.