DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN KINAMA MESAJI

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN KINAMA MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın terör saldırısı sonucu görevi başında şehit edilmesine ilişkin yayımladığı mesajında; ”Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan menfur saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Büyük fedakarlıklarla görevlerini yerine getirmeye çalışan yargı mensuplarının ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı mesajında, Çağlayan Adliyesi’nde meydana gelen olayın tüm ülkemizi derin bir üzüntüye sevkettiğini belirterek, şunları kaydetti:

”Terör ve şiddet, vicdanlarda ve hukukta her zaman insanlık suçu olarak kabul edilmiş ve böyle olacaktır. Tüm hukuk camiasına yapılmış gibi kabul edilebilecek bu hain saldırıya karşı millet olarak yine dik durmalı ve metanetimizi korumalıyız. Savcılar hukukun, adaletin ve adliyenin ayrılmaz bir parçası olduğu gibi görevi başında olan ve savunmasız bir şekilde şehit edilen Mehmet Selim Kiraz da bu görevin bir neferi olmuştur. Hain ellerin, adeta ülkemizi kavgaya ve şiddete sevk etme girişimi olarak nitelendirilebilecek bu üzücü olay, bizlerin aslında birlik ve beraberliğini daha da elzem hale getirmiştir. Aynı zamanda bir hukukçu olarak, hain saldırıda şehit edilen savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine, kederli ailesine ve tüm yargı camiasına başsağlığı diliyorum.”

bilbel_1369919418_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.