DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Memlekete döndü..

Hac ibadetini yapmak üzere Kutsal topraklardan Bilecik’e dönen Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye personeli tarafından karşılandı.

Belediye Sarayı Bahçesindeki karşılamada, belediye personeline hitap eden Başkan Selim Yağcı, daha sonra personelle tokalaşarak, hurma ve zemzem suyu ikram etti.

Başkan Selim Yağcı, yaptığı konuşmada sağlıklı bir şekilde vedalaştığı gibi yine sağlıklı ve huzurlu bir şekilde şehrine döndüğü için Cenabı Allah’a şükrettiğini belirterek, şunları söyledi:

”Burada sizlerle vedalaştığımız gibi şimdi de kavuştuk. Cenabı Allah’a şükürler olsun ki görevimizi yaptık. Hayırlı bir yolculuktan yine sağlık ve sıhhat içerisinde döndük ve sizleri de sağlık ve sıhhat içerisinde gördük. Cenabı Hak’a verdiği nimetlerden dolayı ne kadar şükretsek azdır. Önce verdiği sağlık ve sıhhat için ne kadar şükretsek azdır, böyle sizin gibi iyi dost ve iyi bir ekiple çalışma ortamı verdiği için ne kadar şükretsek azdır. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için ne kadar şükretsek azdır. Bizler Hac ibadetimizi yaparken, kendimiz için bireysel anlamda dua etmenin yanında şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için de dua ettik. Bizimle birlikte Türkiye’ten katılan 60 bin civarında hacının da duası vardı. Bizler yenilendik ve tazelendik. Hayat devam ediyor, kaldığımız yerden daha bir azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bir ara hesap özeti aldık kendimiz ve nefsimiz açısından. Tabi bu yaptığımız kamusal bir olay değil, bireysel bir olaydı. Sizler de böyle bir karşılama töreni hazırladınız.

”AYNI ŞEVK VE HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kaldıkları yerden, aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”İnşallah birlik ve beraberlik içinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Umuyorum ki şehrimiz ve insanımız için yaptığımız her bir çalışmamız, Cenabı Allah katında yüksek mertebelerdeki sevaplara nail olmamızı sağlayacak. Bu inanç ve bu düşünceyle yapılacak her hizmetin bu şekilde karşılık bulacağına inanan biriyim. Sizlerin de bu inanç ve düşünceyle çalıştığınızı biliyorum. Çünkü yaptığımız işlerin iyi sonucu ve bereketi bunu gösteriyor. Demek ki birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız içinde iyi niyetli arkadaşlarımız daha çok ki böyle güzel sonuçlar alıyoruz. Yine kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok çalışmaya devam diyorum.”

Başkan Selim Yağcı konuşmasının ardından Belediye personeli ile tokalaşarak, hurma ve zemzem suyu ikram etti.

DSC_9019 DSC_9029 DSC_9021

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.