DOLAR
32,5709
EURO
34,9658
ALTIN
2.445,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir merkezinde devam eden UDEP çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

İncelemelerde vatandaşların görüş ve isteklerini alan Başkan Selim Yağcı, çalışmalarda esnaf ve vatandaşların mağdur olmaması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydetti.

İncelemelerin ardından esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Selim Yağcı, vatandaş ve esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Selim Yağcı, daha sonra kent merkezinde hizmete giren Ada Giyim’in açılışını yaparak, ‘hayırlı kazanç elde edilmesi’ temennisinde bulundu.

Bilecik Belediyesi çalışmaları ve yeni projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Selim Yağcı, hep birlikte Bilecik’i daha iyi ve daha güzel günlere hazırlamak için çalıştıklarını ifade etti.

Esnaf ve vatandaşların görüşlerine Bilecik Belediyesi olarak her zaman önem verdiklerini kaydeden Başkan Selim Yağcı, ‘’UDEP çalışmaları kapsamında şehrimiz, artık bütün insanımıza daha uygun hale gelecek. Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız, kentin genelinde devam etmektedir. Ayrıca esnafımızın en iyi şartlarda hayatlarını sürdürmeleri için elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak, Bilecik’e hizmet etmeye devam ediyoruz’’ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.